Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Merabalar. gecen gun kanal d de reklamini gordum.. Zeynep diye bi hatun 6 sehir dolascakmis , kalbini calan 250 bin ytl kazancakmis.. ulan napcaklarini sasirdi kanallar , hey yarappim yarismaya bak.. kiz da ii ce havaya gircek .. yarisma tam nasi ilerlicek bilimiom ama reklamindan bu kadarini anladim.. sonumuz hayir ola[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Aramaya inan[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bu noktada durumun aramaya innamakla ilgisi yok cünki diğer başlık yanlış yerde acılmış.[signature][hline]Beş Hececiler
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 evet sapıttılar iyice halkı nereden ilgisini çekerizde rating alırız diye 24 saat 7 gun dusunduklerıne emınım[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
fiona Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 saçma da olsa izlenceğinden eminim malesef :_([signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
555 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ehuh bu güzelmiş :)[signature][hline]aşk böceği la petite ezique
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 para insanlara neler yaptırıyor görüyoruz =)[signature][hline]jan d.
helena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 gereksiz olay[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
taros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 benim insanımmı aptal yoksa yapımcılarmı çok zeki :([signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 insanlar aptal.[signature][hline]jan d.
Logan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=112953 bende açmıştım da 'pirens' diye yazdığımdan çıkmamıştır herhalde. konu dışı'ndakini bende görmemişim bak..
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 İzleyici lerde hayır yok ne bulurlarsa izliyorlar yapımcılar ın suçu ne ekmek parası için uğraşıyorlar[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bende yeni gördüm o yarismayi...millet kafayi yedi ne yapacaklarini sasirdilar ama ben de izleneceginden eminim.kaynanalar bitmis olmasina ragmen semra hnm hala ortalarda dolasiyo..midem bulandi artik..
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 prog un adini unuttugumdan ariyamadim da , o yuzden :) neyse kusura bakmayin.. her gecen gun gariplesi proglarimiz[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr
Kerubim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 çok zavallı...[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Millet kesin seyreder[signature][hline]Onlar asker sadece askerClone Commandos.
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ayıpsın bende seyredice:P olmas kesin izleyin bunlar kacmaz =)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kızı kameramanı ne bileyim bu programla ilgili herkesi öldüren ve sonra kalplerini yiyene ne vericekler? hayır iyi bişeyler vericeklerse talibim..yeterki dursunlar[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM..
Öne çıkan mesajlar