Scoremen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Anladığım kadarıyla WoW sunucuları perşembe günü devreye girecek. Herkes o gün oyuna başlama telaşında. Bu oyun şu an ingilterede piyasalarda olsa gerek? Öyle deilmi? Ben ingilterede okuyan bir arkadaşıma ısmarlatıyorum bana kendisi yollayacak. Birde US versiyonu var diyorlar. Bunun farkı nedir? Biraz anlatabilirmisiniz. Birde oyunu oynamak için Steam tarzı bişi çekmek gerekiyormu? Gerekiyorsa peşin peşin çekelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ayın 11inde raflarda olacak oyun us versiyonu alırsan us servelarında oynarsın bu fark var. [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 08 Şubat 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Demekki biz eu sunu alcaz avrupa rullaz :) ama scoremen (kendısı kankam) tembıh et ıı ce arkına bu steam dedıgını nedır bıde[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scoremen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Halflife 2 ile cs oynamak için gereken bir program üzerinden başka oyunlarda oynanıyor. 389 MB lik (yuh?) bir program. Kullanmadım henüz [Bu mesaj Scoremen tarafından 08 Şubat 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 birsey indirmek gerekmiyor merak etmeyin oyunu yükleyip gireceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scoremen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Oyun oynamak için birde ram alacam. En son bilgisayar parçası almak zorunda bırakan oyun nfsu olmuştu. 2.sini oynamadım yine bişi gerekir diye :) Rafta duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar