Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yersiz gerçi galiba.


yagmurmezarligi

Öne çıkan mesajlar

"'tamamen açık ve dürüst olmak bi yabancının karşısında soyunmaktan daha zor' di mi" yüzüme vurulunca eski bir sözüm böyle bir geri döndüm düşündüm falan. karalayim dedim sonra, bari içimde kalmasın.
yeter gayrı açıklık ve dürüstlük hakkındaki tartışmalar; açık; adı üstünde; net, aydınlık böyle gün gibi kabak gibi ortada.. yok ki artık öyle bişey! karanlık değilse sisli, tozlu, yağmurlu en azından.. dürüst? saf saf sorular yaa gerçekten..
açık, engin, barınaksız, soğuk, yorucu, zahmetli, anlamsız.. deymeyen uğraşlar, vazgeçilen hayaller, gerçeğe yorumlanmaya çalışılan rüyalar, veya.. sigarayı bırakmak gibi.
kapalı olan kişiler değil, kişiler açılır istendiğinde, illüzyondur karşılıklı veya tek taraflı yaşandığı zannedilen. kapalı olan-var olan her şey, anlık aydınlanmalardan karanlıkta yolunu bulmaya çalışmak gibi; çalışmak fiili ve devamı açık ın sıfatlarını paylaşıyor.
kelimeleri dolaştırmak da net ve teker teker konuşmaktan daha kolay.tül çekmek beyaz üstüne siyah mürekkep lekelerinin. ama okunmaz hale gelmesi değildir amaç genelde.

çıplaklık da daha kolaydır tüm bu uğraşlardan.heralde o yüzden karanlıkla özdeşleşmiştir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...