kuzu88 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bilmeyenler için o balon vurulan tüfeklerden diyebilirim tabi daha hassası Markası Hatsan Türkiyenin en iyi üreticilerinden olmakta kendileri İzmir olursa elden satıcam izmir dışı olursa gittigidiyor üzerinden %10 site komisyonunu ekleyerek satıcam böylece güven sorunu olmayacak isteyenlere resmini yollarım fiyat 100 Ytl[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 atmasini bilirsen insan öldürebilirmisin veya kör edebilirmisin onla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kör edebilirsin rahatlıkla. bendede hatsan havalı tüfek var/dı. arabanın arka koltuguna koymuş ve arabaya 5 kişi pardon 5 hayvan almıştım üstüne oturmuş hıyarlar namlu yamulmuştu.5 senedir yamuk bi şekil evin bi yerinde duruyor ama nerde oldugunu bilmiyorum. Hatsan iyi havalı tüfek yapar.Ayarını yaptınmı çöp tenekesindeki sineği bile vurursun.ben vuruyodum gidip bakıyodum çöp tenekesinde sineğin kanadı eheheh. güzel tüfek.resmini buraya koy görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 evet yapabilirsen kör edebilir gırtlağına nişan alırsan yada şah damarına öldürebilirsin testisleride öldürebilir[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz.....[Bu mesaj kuzu88 tarafından 08 Şubat 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aLiciyim yanLiz tam modeLini rengini gonderebilirmisin ..?? ve ne durumda. ? faturasi fLn senIn uzerinemi.. msnden ulas [email protected][signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bunun sıfırı ne kadar?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 140 150 falan değişiyor ben uzi alıyorum o yüzden paraya ihtiyacım var acil satıyorum 200 mermi belki atılmıştır yanında 1 paket ermi ve yağ göndericem[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar