B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yaratıcı türk insanı sonunda sim kartını yedeklemeyi de başardı.http://www.amedya.com/store/product.asp?urunKODU=48&UyeId=778 Pazarlama teknikleri ise süper ; [signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Zuhahha iyide onu telefonla da yapıosun :P[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 harbi supermiş hehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Talep var ki ürün geliştirmişler. Mutlaka pazar araştırması yapılmıştır ürün sunulmadan.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bisey yok ki bu cihazda 2. sinifta laboratuvar dersinde ödevimdi zaten sim kart yedekleme copyalama tek sim karta 2 sim kart yukleme özelliklerine shaip elektronik devre yapmak hersey hazirdi cizimleri fln ama hammadde de biraz sorun yasamistim baski devre cizdirmem gerekiyordu 35m fiyat cektikleri icin odevi hoca degistirdi baska bisi verdiydi icat fln degil yani bu[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yannız şey çok komik Piyasada=YOK =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: DynamicK, 08 Şubat 2005 12:35 tarihinde demiş ki: copyalama Beni benden aldın DynamicK[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 piyasada yok olayi beni de kopartti :) cidden gerekde yok [signature][hline] [Bu mesaj streamin tarafından 08 Şubat 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Selamon, 08 Şubat 2005 17:20 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 08 Şubat 2005 12:35 tarihinde demiş ki: copyalama Beni benden aldın DynamicK haha ikiside sufer :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 İyide bu vardı zaten yada ben öyle biliyorum..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sandığınızın aksine bu alet çok faydalı, 6600 dan önceki telefonlarda fln yeterli hafıza olmuyo çok numara kaydetmek için ve ayrıca yeni bi hat aldığınızda direk tak çıkart yaparak hepsini içine kopyalarsınız sanıldığının aksine faydalı bi alet ii fiyat hemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 helal olsun adamlara bu kadar basit bişeyden bile para kazanıyorlar[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 @Gokkkan Alet hakkında faydasız yorumu yapılmadı yapmadık saten..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bunuda yaptık değil, bunu da yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: The_, 08 Şubat 2005 12:07 tarihinde demiş ki: Zuhahha iyide onu telefonla da yapıosun :P kardesim bu ne demek? Faydasız demek öle dii mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: taros, 08 Şubat 2005 19:52 tarihinde demiş ki: helal olsun adamlara bu kadar basit bişeyden bile para kazanıyorlar yapılması basit bişeymi gerçketen[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: gokkkan, 08 Şubat 2005 20:06 tarihinde demiş ki: said: The_, 08 Şubat 2005 12:07 tarihinde demiş ki: Zuhahha iyide onu telefonla da yapıosun :P kardesim bu ne demek? Faydasız demek öle dii mi? O post kasıııyor bakma sen ona..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: rexx, 08 Şubat 2005 20:28 tarihinde demiş ki: said: gokkkan, 08 Şubat 2005 20:06 tarihinde demiş ki: said: The_, 08 Şubat 2005 12:07 tarihinde demiş ki: Zuhahha iyide onu telefonla da yapıosun :P kardesim bu ne demek? Faydasız demek öle dii mi? O post kasıııyor bakma sen ona.. eywallah baba öyle diosan öyledir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar