grelynx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben archer idim lvl 46 da assasin e dondum ama sana bir kaç tavsiyede bulunabilirim archerken assasin assasinken archer a ozlem duyuorsun :) archer isen saglam bowunda varmıs bence baya bi gidersin ama assasin e donmelisin cok damage farkı var alısması biraz daha zor oluyor ama alısırsan rahat edersin ha bide daggerlarını buLmadan assasin olma cok zorluk cekersin ben sb lerle cok dolastım 5 kurus param yoktu zar zor 2 kukry aldık anca toplarlandım valla[signature][hline]nick:Grry race:Human level:51 job:assasin rage is the only freedom left me... -gre lynx
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 gecen ark +5 chitin bowu verdi 2 tane +5/50 mirage aldi :) Sonra Abysstan Shard Düşürdü Gitti Chitin Bowu aldi :D Simdi 2 mirage 1 chitin bow full chitin parada var karizma ucuo :D[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
grelynx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eh o adam artık bitirmiştir zaten =)[signature][hline]nick:Grry race:Human level:51 job:assasin rage is the only freedom left me... -gre lynx
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eger assassin olucaksan lvl 55ten sonra ol. chitin bow fln varmış saglamda dex basarsın o takılarla damageın bayaa saglam olur. lvl 55 ten sonra assassin olursan kasma derdin kalmıyo archerları daha çok alıyor partiler.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 rockncoke Miragen var daha ne istiorsun miragei bana ver ben oyunu bırakmam olm.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Öne çıkan mesajlar