mastakillah Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 janderi gercek sahibine biraktim :) yeni bi char actim.. $u an lvl 30 oldum bile :) uzerimde giyilmeye hazir full set +6/10 elimde chitin bow +3 2 kekuri ring ve diger takilar war.. takilarda +6,+7 degi$iyo.. hp yi 90 yapip, gerisini dex'e basiorum dimi ? :p
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yes cnm.Ama Keklik yaptin Janderi Bıraktın :D Esyaları ona verip Janderi kendin alcaktın Karizman cizildi simdi.Bak O Chitin Bow u 2 tane Mirage ye Takasla Asssian Ol Sonra ah keske Archer olmasa idim deme lvl 55 de gral olursun.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
mastakillah Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 onune gelen assassin oluo.. ayricaligimiz olsun :-)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 CZ de icine Spike Alınca dicen ah assian olsaydım.Ayrıcalıgı bırak Takılmana bak gel bana takıl hayatını yasa vs.vs. :-p Olm bak ayrıcalık istiosan Assian Olcaksın Pes Pese 5 6 kisi indiricen adını okuycak herkez ozaman farklı olacaksın[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
mastakillah Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 baktim archer iyi gitmio doneriz ya :) sorun degil.. la olm new orderin masterida archer degilmiydi ? :)
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 item olsa lvl sorun değilde bu oyunda herşey itema bakıyo :)[signature][hline] Name:Firearrow Job:Assassin Race:El Morad LvL:4x
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Onu Mirage ile takas baq son soleyisim[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
mastakillah Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 chitin bow war elimde yetmesmi :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 elinde güzel bow olduktan sonra archer çok iyi devam et bence[signature][hline] Name:Firearrow Job:Assassin Race:El Morad LvL:4x
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yok yaa etme abi elimde Totemic olmassa ben archer filan olmam mirage al eline bak dinle olm pişman olcan archerde sıkılıcan bi müddet sonra. cok büyüsü acilio Assianda 5 lvl de 1 büyü.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 valla benim elimde şuan chitin +3 olsa archer olurdum :)[signature][hline] Name:Firearrow Job:Assassin Race:El Morad LvL:4x
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 zaten assassinin bir repair masrafı varki evlat acısı gibi koyar adama (elimde 1 mirage diğer el boş üstte full goblin plate sadece pauldronu chitin ve 29k para var yani repair bile yapamam :) archer olmak gayet güzel şuan elime iyi bi bow veren olsa zaten direk archer olurum)[signature][hline] Name:Firearrow Job:Assassin Race:El Morad LvL:4x
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya evet dagger parası cok saglam oluyo we durabılıty de dustukce dmg. azalıyo ama olsun assassın hersekılde iyi[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 mirageyi nerden aldin la :D[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 glacier blast + +5 kukry + 4,5m verdim aldım miragei[signature][hline] Name:Firearrow Job:Assassin Race:El Morad LvL:4x
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Archer rulz.her daim:) lvl45 te player a ironx+6 ile 400~ vuruyodum.Delayı az,arka arkaya bas perfect i.Ki elinde iron+6-+7 olsa full dex falan.ohs:D
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 la konushma hemende cmissin kouyu sen yine bana dua eth ben olmasam sen bulurdun o bow u +6 setleri falan :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 la sana demiyorum kim bu konuyu achan marul ona diyorum buz sen uzerine alinma :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya olm Madem Sen Jander ın Asıl Sahibisin neden Marul dion Marulu herzaman diger jander kullanırdı yeme bizi?[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 la oQo o marul yanimda takila takila benim kelimelerimide kullanmaya basladi :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bana o gün pm atıo la marul naber dio :D hahaha Demek ole haa :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: rockncoke, 08 Şubat 2005 18:04 tarihinde demiş ki: glacier blast + +5 kukry + 4,5m verdim aldım miragei Harbi Kazıklamıssın adami hll 10m Glacier Blast 5m +5 kukry yuvarlarsak 20m eder :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 la kim kimi kaziklamish :) anlamadim simdi :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben bi adamı kazıkladımda gavur :-P hiç oynayasım yok ya item olmadıktan sonra fos bu oyun ben bi diablo cdlerim nerdeymiş diye bakam :)[signature][hline] Name:Firearrow Job:Assassin Race:El Morad LvL:4x
Öne çıkan mesajlar