Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en beğendiğiniz logo ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eski raptors logosu....[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Mesaj tarihi:
said:
supremeallah, 26 Ocak 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
eski raptors logosu....

+1[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
chichago[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Mesaj tarihi:
harbi memphis'in logo mükemmel
ya ben bu logoyu tişörte bastırmayı düşünüyorumda memphis'in tam logosunu nereden bulabilirim acaba?[signature][hline]R+

[Bu mesaj uncla tarafından 26 Ocak 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet supremeallah o takımınkide güzel :) lol[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
  • Yeni Oluştur...