fantasturk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Hosting'de İnanılmaz Fiyatlar! ------------------ Küçük Paket ------------------------- - 25 Mb Web Alanı - 1 Gb aylık trafik - 25 Pop3 Mail Hesabı - 5 Sub domain - 1 Domain barındırma - Cpanel - Fantastico Scriptleri ----------- YILLIK 10 YTL ---------------------------- 50 Mb => 20 YTL 150 Mb => 150 YTL http://www.dizaynist.com------- msn : [email protected] -------[signature][hline] [Bu mesaj fantasturk tarafından 03 Şubat 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hmm ilginc ve guzel ilginc oldugu kadar:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantasturk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 50 mb 20 ytl, 150 mb 150 ytl ilginç :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 150mb'de bayağı uçmuşlar.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:149/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bütün fiyatlar uçmuş 150 mb+7.5 gb bandwith+scrip sorunu için her türlü desteği veren her pts ve prş backup alan bi server a 3 ay için 35 dolar vermekteyim yani. Hostingden çok çeken daha çok çekmek istiyosa gelir bence :) edit: unutmuşum 3ay+ hostinge domain name bedava veriyolar [Bu mesaj blademaster tarafından 08 Şubat 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Toplam alinan alan arttikca megabyte basina verilen ucretin azalmasi gerekmiyor mu?[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. [Bu mesaj bayat tarafından 08 Şubat 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 neden ücretli hosting?biri bana anlatabilir mi?mesela surda 100mb free http://free.hostdepartment.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 okumadım ama oralarda genelde exe mp3 zip koyulamaz yasagı oluyor. bir bok anlamıyosun yani 100 mbden.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 mp3 niye host ederki bi insan onuda anlamıyorumya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 istedigimi upload ederim kimi ne ilgilendirir ki.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben sana upload etme demedim lord_elvyn eheh. merakımdan sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 meraklı bıdık senii ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar