uo_terminator Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Merhaba Ben guıld arıyorum 39 lvl ım ama merc yanı sizle savaşa giremem ama sizinde yardımlarınızda sizde karlı cıkarsınız bende Char ın adı ZeytiN Genelde Payon cave de bulunurum Satmak Istedığınız esyalar warsa bana MsJ atsınlar Msn ı verebilirim[signature][hline]Ya göründüğun gibi ol ,ya da olduğun gibi görün CS ForEvER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sen yok çok panik birisin yada başka bişi abi çok fazla topic açmişssin bunnar da ne önemli şeyler için topic aç lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uo_terminator Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yok yok ole biri deilim o mesajların 1 i yanlıslıkla geldı su 2 char .... bide zaten bu foruma 3 gundur bşi yazılmadı o yuzden hep benımkıler kaldı pardon walla[signature][hline]Ya göründüğun gibi ol ,ya da olduğun gibi görün CS ForEvER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar