Duruncu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Erkek arkadaşım çok içine kapanık bir insan..ne kadar uğraştıysam da bana açılmasını sağlayamadım. 2 senedir beraberiz ama son birkaç aydır herşey sallantıda.. :( birşeyler yapmak istiyorum. Onun beni sevdiğini biliyorum. Ama öyle çok tartışmalarımız oldu ki, yüzyüze geldiğimizde ne kadar olumlu da başlasa herşey bir yerden mutlaka birşey çıkıyor. :( Zaten bu yüzden ona ulaşmayı çok istiyorum. Bütün hislerini anlayabilmek ve ona göre davranmak istiyorum. Ama ne kendini anlamaya çalışıyor ne de beni.. :( Sonunda ben de bunun için garip bir yol buldum. 2 aydır onunla başka bir kızmışım gibi internetten yazışıyorum. Chat yapıyorum. Nasıl olduysa bir anda ikimiz de asıl hislerimizi baskı altında hissetmeden birbirimize aktarabildik. Şu an internetteki bana aşık!! Ve internetteki ben için gerçek hayattaki beni terketmeye öyle bir cesaret aldı ki anlatamam. Gerçek hayatta benim söylediklerimi dinlemiyor, ama internette ne söylüyorsam inanıyor, mutlu oluyor. İnternettekini gerçeğe taşıdığım zaman başıma neler gelecek çok merak ediyorum. Sizin başınıza böyle birşey gelse ne hissederdiniz, ne yapardınız?? Şu an çok kararsızım.. kimi seviyor anlamış değilim..Ama ben hep aynıydım! :( dinlemedi ki hiç beni! Offf bana bir derman...[signature][hline]çAAAAyIr çömlEEk pAtlAAAAdI! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ups.. Çok enteresan. Hata sende kendin yapmıssın böyle bi girisime kalkısmasaydın hic birsey olmazdı yoluna girerdi bi zaman gectikten sonra. Ki sende diyorsun sorunları var tamam paylasabilir ama üstüne gitmeseydin o kadar.. Kolay gelsin ne diim..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SFX Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Karışık :)[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Kral belli 2. kim 2.? Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 basit bir şekilde karşısında gördüğü senden bunalmış kaçacak delik ararken internetteki senle(bu terimlere yarıldım zaten) karşılaşıyor bir şekilde onun sığınacak yuvası oluyorsun nette ama sonuç olarak o netteki kişiyle(sen olmasaydın bile) bir ilişkiye başladıktan sonra yine bunalacak, kaçacak başka bir delik arayacak çözüm?? pek de yapabileceğin bir şey yok gibi sonuç olarak sorun karşındaki kişide, onun karakteriyle ilgili bir şey...[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Xuahaha olaya bak. Çok ii ya. İnternetten kendini başka biri gibi tanıtmak ve sevgilini tanımak.. Neys senin durumun karışık ama anlaşamıyacak kadar diil. Çocuk internetteki senin sen olduunu bilmior. Seni bambaşka biri zannediyor ve anladıım kadarıyla internetteki seni seviyo. Yani o sen deilsin. Öte yandan gerçek hayattaki sen ve onun arası kötü. Beni sevdiini biliorum diosun ama seni dinlemek, anlamak yerine internette tanıştıı ama tam olarak tanımadııı bambaşka birini dinlemeyi, anlamayı tercih ediyor. Gerçek hayattaki senle mutlu olmak yerine internetteki bambaşka biriyle mutlu oluyor. Hatta sırf o internetteki bambaşka kız yüzünden seni terketmeyi bile göze almış. Bence artık seni sevmiyo ya da en azından eskisi kadar diil. İlişkinizi bilmiorum ama çocuk bu ilişkiden yorulmuş veya sıkılmış olabilir. Küçük bi kaçamak yapmak ya da senle ilişkisine biraz ara vermek istio olabilir. Bu konuları anlamak sana kalmış. Ama ben olsam internetteki benle tanışmasını sağlar, beni görüp dumur olduunda da deerimini anlatan, beni anlayıp, dinlemeye çalışmadıı için ne büyük hata yaptıını belirten güzel bi konuşmayla terkederdim. Tabi yine herşey sana kalmış, onu ne kadar sevdiini, onun sana karşı ne hissettini tam olarak bilmiorum. Genel olarak ve şu konuda daa detaylı bilgi verirsen, daa fazla yardımcı olabiliriz.. "kimi seviyor anlamış değilim.."[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Cidden cok karısık bi durum gidip adamın yuzune yolda yuruyup konusurken cat diye soylersen yuzunde nası bi tepki olur acaba. Aslında oyle bi durumda herseyi direk anlayabilirsin, cunku insanların ilk ve hazırlıksız tepkileri genelde kendi karakterlerini ve hislerini yansıtırlar.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 karı$ık i$ler.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 eğer cocuktan ayrılmak istemiorsan bunu söylemek de tehlikeli bir hareket olabilir sonuç olarak o da senin onu aldattığını düşünecek ve (hazır bıkmışken) ayrılmakta tereddüt etmeyecektir bu bir ihtimal sadece tam tersi de olabilir[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 asosyal erkeğin gönlünü almanın en kolay yolu ona bir ekran kartı hediye etmektir veya memort stick filanda olabilir bütçeye göre[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hahah ekran kartı hediye edersen adamın yuzunu bi daha goremeyebilirsin ama netten devam eder =) Bence is kopma noktasına gelmeden yuzune karsı soyle ilk ne tepki vericek onu bi gor, ondan sora anlatırsın herseyi ve adamın tepkisine/ona karsı hislerine gore ya o noktada cekip gidersin ya da devam edersiniz.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duruncu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Dungeon_Master, 31 Ocak 2005 18:28 tarihinde demiş ki: Xuahaha olaya bak. Çok ii ya. İnternetten kendini başka biri gibi tanıtmak ve sevgilini tanımak.. Genel olarak ve şu konuda daa detaylı bilgi verirsen, daa fazla yardımcı olabiliriz.. "kimi seviyor anlamış değilim.." Gerçek hayatta asla dinlemediği, anlamaya çalışmadığı ne de kendini anlatmaya çalıştığı beni, internette duygularımızı düşüncelerimizi açıkça birbirimizle paylaşabildiğimiz, birbirimizi adam gibi tanıyabildiğimiz için internetteki bana değişecek. Bunu diyorum... Yahu ikisi de benim. Ne yapacağım onu söylüyorum? Ne diyeceğim ona?[signature][hline]çAAAAyIr çömlEEk pAtlAAAAdI! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 So lame.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duruncu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Yorumlardan başka, çözümler de istiyorum arkadaşlar... :( :( :([signature][hline]çAAAAyIr çömlEEk pAtlAAAAdI! :D [Bu mesaj Duruncu tarafından 31 Ocak 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Çözüm yok. Ayrılacaksın, başka erkeklere yelken açacaksın.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Sevgilini aşırı derecede kendime benzettim... Bence internetteki kişinin sen olduğunu ve isterse herşeyini paylaşabileceğini , bunu bizzat senin gördüğünü ve artık gerçek hayatta da internette olduğu gibi kendisini ifade etmesini istediğini söyle...Belki düzelir , ben düzelememiştim...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Duruncu, 31 Ocak 2005 18:50 tarihinde demiş ki: said: Dungeon_Master, 31 Ocak 2005 18:28 tarihinde demiş ki: Xuahaha olaya bak. Çok ii ya. İnternetten kendini başka biri gibi tanıtmak ve sevgilini tanımak.. Genel olarak ve şu konuda daa detaylı bilgi verirsen, daa fazla yardımcı olabiliriz.. "kimi seviyor anlamış değilim.." Gerçek hayatta asla dinlemediği, anlamaya çalışmadığı ne de kendini anlatmaya çalıştığı beni, internette duygularımızı düşüncelerimizi açıkça birbirimizle paylaşabildiğimiz, birbirimizi adam gibi tanıyabildiğimiz için internetteki bana değişecek. Bunu diyorum... Yahu ikisi de benim. Ne yapacağım onu söylüyorum? Ne diyeceğim ona? Ama internetteki seni sen olarak bilmio. Bambaşka biri zannedio. Buna göre dediklerini bi daa oku durumu, çocuun neler hissettiini napmaya çalıştıını daa ii anliicaksın.. said: Dungeon_Master, 31 Ocak 2005 18:28 tarihinde demiş ki: Bence artık seni sevmiyo ya da en azından eskisi kadar diil. İlişkinizi bilmiorum ama çocuk bu ilişkiden yorulmuş veya sıkılmış olabilir. Küçük bi kaçamak yapmak ya da senle ilişkisine biraz ara vermek istio olabilir. Bu konuları anlamak sana kalmış. Ama ben olsam internetteki benle tanışmasını sağlar, beni görüp dumur olduunda da deerimini anlatan, beni anlayıp, dinlemeye çalışmadıı için ne büyük hata yaptıını belirten güzel bi konuşmayla terkederdim. Tabi yine herşey sana kalmış, onu ne kadar sevdiini, onun sana karşı ne hissettini tam olarak bilmiorum. Hmm ama bi sorun daa var. Neden gerçekteki senle duygularını, düşüncelerini açıkça paylaşamıo? Birbirinizi adam gibi tanıyamıosunuz?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sen nasıL oLsa onun eLindesin , ama internetteki sen onun için bir gizem Ya sende gerçek hayattaki seni Gizem yap , ya da onu Gizemden soğut[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duruncu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 İnternette onunla konuşma amacım onun gerçek kişiliğini, duyguların ortaya çıkarmaktı. Çünkü insan yazışırken daha rahat oluyor. Bu şekilde düşündüm ve onunla konuşmaya başladım. Önceleri çok uğraştırdı. Yani gerçek hayattaki gibi konuşmak istemedi, kaçmak istedi. Ben çok ısrarcı davrandım. Sonunda konuşmaya, gerçek sorunlarını ortaya dökmeye ve duygularından bahsetmeye başladı. 2 yıl boyunca aslında hiç onu tanımamış olduğumu gördüm ve çok üzüldüm. :( Ben herzaman konuşmak ve onunla birşeyleri paylaşmak istedim. Gerçek hayatta bağırarak ya da başka işlerin 'işim var gibi' arkasına sığınarak beni oyaladı. Ama internette korkacağı birşey yoktu. Benimle rahatça konuştu. Konuşmalarından aslında tam birbirimize göre olduğumuzu anladık. Ama o beni başkası olarak biliyor. :( Bu yüzden üzülüyorum.. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Şimdi asıl benden ayrılmak istiyor..internetteki bana bağlanıyor,uzun mailler yazıyor.. :([signature][hline]çAAAAnak çömlEEk pAtlAAAAdI! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kadınLar böyLedir işte , bişeyi çözmek için uğraştıkLarını sanarLarken herşeyi daha beter kördüğüm ederLer :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Elinden geleni yapmış olduğunu düşünüyorum... Seven ve düşünceli bir insan gibi yazmışsın herşeyi... :) Eminim ona hakettiğinden fazlasını verdin, şımarttın, hala da şımartıyorsun. Bırak öyle dımdızlak kalsın ortada. :D Gerçek halini terkediyorsa, sen de onu internetteki halinle zort diye terk et... Oh olsun! Çok sinirlendim :hrr: Biraz da o çabalasaydı eminim işler buraya kadar varmazdı. SENİ ŞİMDİYE KADAR SEVMEDİĞİNİ ANLAMAN GEREKİRDİ! Birak adamı yukarıda bir arkımızın dediği gibi yeni erkeklere yelken aç :) Eminim senin vereceğin sevgiyi, ilgiyi kara delik gibi çekecek erkek arkadaşlar bulabilirsin... :) :D Kendini düşün biraz... Boşver gerisini...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... [Bu mesaj KireiMerodii tarafından 31 Ocak 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 O "emecek" değil "çekecek" sörnehaber! :yapma: :-p :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... [Bu mesaj KireiMerodii tarafından 31 Ocak 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 :lol:[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 İyi de herkes guven meselesi olarak anlamıs olayı ben okuyunca direk oyle bisey cıkarmadım. İki secenek var gibi: Ya erkek arkadasın cidden cok icine kapanık biri. Bu durumda kimseye derdini anlatmıyo olabilir ama netten tanısılan kimseler nedense daha guvenilir gelir. Bu durumda adam niye suclu olsun anlamadım simdi (tamam okuz vs olabilir ama suclu olmaz) Ya da bi guvensizlik meselesi var ortada ki durumda ayrılmakta haklısın. Bunu anlamanın en iyi yolu da o kızın sen oldugunu soliceksin ve verdigi tepkiyi goruceksin baska yolu yok gibi bisi. Eger birincisi gibi bi durum varsa cok iyi bi hayat dersi alır emin ol, ama tersi ise degmez bile ugrasmana.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bu ne entrikadır?[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Entrikayı yapan kim ama oyle bi sorun da var ;)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar