Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufak bi konuda yardımınızı isticektim :))

Angel_85

Öne çıkan mesajlar

ben de yardım istiyorum haydi hoop şutluyoruz bunu kişisele
aslında alım satımda daha çok insan var orası da iidir
edit:alttaki msg hişt hoop cevap vermesene olm önce bunu şutlucaz öyle allam ya[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi
rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..

[Bu mesaj CriticalObject tarafından 08 Şubat 2005 11:32 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj CriticalObject tarafından 08 Şubat 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

260 milyona 2650 al nokianın son telefonu kapaklı olan ;)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
Sosyal ağlarda paylaş

7610 fln al ozaman şeklide güzel bence özellikleride güzel.
yada s.ericsson k700i alabilirsin.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angel_85, 08 Şubat 2005 11:22 tarihinde demiş ki:
ya ben telefon alıcamm ama karar veremedim :(
ne alsam?¿? bir kıza en uygun ne olurr? şimdiden teşekkürler :))

bu çocuk kalkmış bu topiği buraya açmış bi de yanda benim açtıığımda bana artistik yapıyo
ben de adam sandıydım
hahha[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 08 Şubat 2005 11:42 tarihinde demiş ki:
yalarca telekomdan al her türlü spot var orada

yalarca telekom; camiden sonra dolan sokak 3 numarada

Yalarca Telekom giderken solda, gelirken sağda...
:P[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

ondan gelecek mesajı az cok tahmin ediyor gibiyim ama neyse insan gibi gülemez insan oldugundan süpheleyim :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Offf baya uzun bu ya..
Sosyal ağlarda paylaş

[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Offf baya uzun bu ya..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eraygnr, 08 Şubat 2005 11:49 tarihinde demiş ki:
ondan gelecek mesajı az cok tahmin ediyor gibiyim ama neyse insan gibi gülemez insan oldugundan süpheleyim :)

bana saldırı gibi geldi ama Ehuehu[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:

arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem
Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

sahsen ben kullanıyorum bu telefonu kapanınca cok hos oluyor bide arama geldiginde diskotek gibi yanda mavvi ısıklar falan cıkıyor[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Offf baya uzun bu ya..
Sosyal ağlarda paylaş

yada git t610 fln al. benim bi arkadaşta vardı çok yakışıyodu eline, yada bana öle geliyodu :)[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eraygnr, 08 Şubat 2005 11:49 tarihinde demiş ki:
ondan gelecek mesajı az cok tahmin ediyor gibiyim ama neyse insan gibi gülemez insan oldugundan süpheleyim :)

sen niye bana taktın ki senin postların normalde cevap vermiyorum ama bu defa çizgiyi aştın bu da son cevabım
yanlış yere açılmış bi topiğe bizler cevap vermeme uyarılarında bulunurken sen telefon modeli falan yolluyosun
yaş kaç klasik modelinin sormuycam çünkü hep yalan atıyola
6 ocakta kayıt olmuş 1200 post atmışın
boş insan[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:

arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem
Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.

[Bu mesaj CriticalObject tarafından 08 Şubat 2005 12:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...