Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Tüm hakları saklıdır 1993-2005 Wizards of the Coast / Hasbro[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Flavor text harika olmuş... Allahallallalal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Valla super olmus. Hiyyyeeeeyyt!!!!!![signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Flavor text mükemmel olmuş.İngilizce den daha bi güzel etki bırakıyo insanda valla . Diğer kartları merakla beklyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 puhahah...ellerine saglik...sahane bencede... yanliz untap in trukcesi ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: _azazel_, 02 Şubat 2005 17:05 tarihinde demiş ki: puhahah...ellerine saglik...sahane bencede... yanliz untap in trukcesi ne ola ki? Düzelt... asıl çalışmayı 4 sene önce yapmıştım, arta kalan hatırladıklarımla yine yerelleştirebilirim.[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 isten enstantane de burda abi, duzelt, simdi biri dese ben karti yamultmuyom ki humahagua falan dese ne diycen berkin bey? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: _azazel_, 02 Şubat 2005 17:45 tarihinde demiş ki: isten enstantane de burda abi, duzelt, simdi biri dese ben karti yamultmuyom ki humahagua falan dese ne diycen berkin bey? ... Sen bunu dedin bile gözümde. O insanları psikolojik olarak döveceksin... TAP'in sözlük anlamına bakarsan onlarınki daha saçma. Bilmem derdimi anlatabildim mi?[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrathchild Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 çok güzel olmuş ama büyüleme yerine başka birşey kullansan daha güzel olur bence mesela tılsım veya efsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 TAP 1. i., f. (-ped,- ping) musluk; tıkaç; fıçı tapası; fıçıdan alınmış içki; (İng.), k.dili. meyhane; kılavuz, burgu; elektrik bağlantısı; f. delip sıvıyı akıtmak; kaçak veya gizli bağlantı kurmak; kılavuzla vida yuvası açmak; bağlantı kurmak, bağlamak;. 2. musluk. tapa. tıkaç. tapa ya da musluğu açmak. (telefon konuşmalarını) gizli bağlantı kurar.... delip ya da kesip içindeki sıvıyı çekmek. kullanmak. hafifçe vurmak. hafif vuruş. 3. musluk. tıkaç. fıçı tapası. fıçıdan alınmış içki. (Br) meyhane. kılavuz. burgu. elektrik bağlantısı. kısa ve hafif vuruş. tıkırtı. hafifçe vurmak. tıkırdatmak. (ayakkabı) pençe vurmak. bir kişi ya da örgütten borç para istemek. kapak. tezgâh. tıpa. vurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 heheeee... harika gözüküyo türkçeleşince bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim. flavor text'ler çok çarpıcı olmuş. eline sağlık, çeviriler hoş. bırakın kartları türkçeleştirmeyi onlar düşünsün deyip kendi oyunumuzu yapsak diye gaza gelirmişim... lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar