Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkçe Kartlar / Kader Günü

Ishinotsuyoihito

Öne çıkan mesajlar

said:
_azazel_, 02 Şubat 2005 17:05 tarihinde demiş ki:
puhahah...ellerine saglik...sahane bencede...
yanliz untap in trukcesi ne ola ki?

Düzelt...

asıl çalışmayı 4 sene önce yapmıştım, arta kalan hatırladıklarımla yine yerelleştirebilirim.[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_azazel_, 02 Şubat 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
isten enstantane de burda abi, duzelt, simdi biri dese ben karti yamultmuyom ki humahagua falan dese ne diycen berkin bey? ...

Sen bunu dedin bile gözümde. O insanları psikolojik olarak döveceksin...

TAP'in sözlük anlamına bakarsan onlarınki daha saçma. Bilmem derdimi anlatabildim mi?[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules
Sosyal ağlarda paylaş

TAP
1. i., f. (-ped,- ping) musluk; tıkaç; fıçı tapası; fıçıdan alınmış içki; (İng.), k.dili. meyhane; kılavuz, burgu; elektrik bağlantısı; f. delip sıvıyı akıtmak; kaçak veya gizli bağlantı kurmak; kılavuzla vida yuvası açmak; bağlantı kurmak, bağlamak;.
2. musluk. tapa. tıkaç. tapa ya da musluğu açmak. (telefon konuşmalarını) gizli bağlantı kurar.... delip ya da kesip içindeki sıvıyı çekmek. kullanmak. hafifçe vurmak. hafif vuruş.
3. musluk. tıkaç. fıçı tapası. fıçıdan alınmış içki. (Br) meyhane. kılavuz. burgu. elektrik bağlantısı. kısa ve hafif vuruş. tıkırtı. hafifçe vurmak. tıkırdatmak. (ayakkabı) pençe vurmak. bir kişi ya da örgütten borç para istemek. kapak. tezgâh. tıpa. vurma.
Sosyal ağlarda paylaş

heheeee... harika gözüküyo
türkçeleşince bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim. flavor text'ler çok çarpıcı olmuş. eline sağlık, çeviriler hoş.
bırakın kartları türkçeleştirmeyi onlar düşünsün deyip kendi oyunumuzu yapsak diye gaza gelirmişim... lol :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...