karabocek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Şimdi oyunu tekrar yükledim (frozen throne'uda yükledim) 2 oyunda orjinal yani hem 3 hemde expansion olan frozen throne'u şimdik oynamak istiyorum internette nası yapacam bu serverları görüorum loreon fln ama çift tıklayınca veya seçip "ok"'e basınca bağlanmıyor..hiçbi yazıo çıokmıyor bağlanıo die fln eskiden kapı fln açılırdı bölem acaba bi patch fln mı var yüklemediğim bi yardım ederseniz..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya en son 1.17 var ama sen orjınal var dıyorsun once ROC sonra TFT kurunca bnet dedımmı zaten otomatık patchleme yapıyor alla alla kendi patchlemesi lazım ama olmadı blizzardın sıtesınde 1.17 olması lazım onu denme[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eee normaldede zaten eğer patch'li değilse battlenEt'e girmeye çalıştığın zaman auto patch yapması lazım?... enterasan birşey eğer ikiside orjinal cdkey ise bağlantıda var zaten. B.Net'e girmeye çalıştığında kullanıcı adı vs vs vs ... kısmını geçiyorsun eğer patch'li değilse patch'ini falan yapıyor giriyorsun.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kullanıcı adını fln nereye yazacam bide nereden alabilirim tekrar account[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tamam patchi netten buldum yüklüyorum şimdi 2 soru rica ediyorum 1.acc name şifremi nerye yazcam 2.yeni account nereden alabilirim ( link verirmisiniz blizzarddan)[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar