Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Futbol Turnuvası

Prawler

Öne çıkan mesajlar

said:
bLaQ, 11 June 2003 02:24 tarihinde demiş ki:
Ya 3 takım gidiyoruz. 2 takım oynarken 3. takımdan en saf/meLüL suratLı eLemanı hakem yaparız oLur biter.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

Ya tamam i$te..Bu adam zaten o kiloyla mac yapamayacagina gore hakem olur.Siz bakmayin boyle konu$tuguna.Ko$ma eylemindeki yetersizligini yuvarlanarak cozmeyi du$unuyorsa bilemem tabii..[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 11 June 2003 02:36 tarihinde demiş ki:
1. Quote almıyınca kendini güvensiz mi hissedion. Hayır gecenin bu saatinde hiçbi denyonun 2 mesaj arasına girme ihtimali de yok haha..

2. Hell'den dinledim olm çok mêtini.. Sen zırhla gel diyorum maça, full plate hemde chain fln kesmez..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

Phoenix setle gelicem ben.Editim ben, gIr@Limda..[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 11 June 2003 02:36 tarihinde demiş ki:
1. Quote almıyınca kendini güvensiz mi hissedion. Hayır gecenin bu saatinde hiçbi denyonun 2 mesaj arasına girme ihtimali de yok haha..

2. Hell'den dinledim olm çok mêtini.. Sen zırhla gel diyorum maça, full plate hemde chain fln kesmez..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

Bu mesaja verdigim cevapta araya Prawler girmi$..$imdi sen Prawler'a denyo mu demek istiyorsun?
Ha ayip degil mi?
Seni unityye havale ediyorum deli etsin seni sabaha kadar..[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 11 June 2003 02:58 tarihinde demiş ki:
bak arkadaşım
Burada denyo dediğin şahıs benim arkadaşım olabilir
Sen lafını etmeden önce düşüneceksin
Sonra sonuçlarına katlanırsın blaq
Meclis Dışı ya da meclis içi önemli değil
:D
ajhaha[hline]Mixed Website
[email protected][/b][/i]

Biraz daha kasarken bu muhabbetin ustune, Zed gelir kitler :)[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...