Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bu arada hakem kim olacak?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Hakem yok, sorun oLursa kavga ederiz. Dövenin dedii olur..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 blaq bu arada 250 kilosun yuvarlanma sakın ha kaldıramayız sonra[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 taç korner faul saha bağdat a döner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ya 3 takım gidiyoruz. 2 takım oynarken 3. takımdan en saf/meLüL suratLı eLemanı hakem yaparız oLur biter.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Valla 3-4 sene once olsa Prawler hakem olsun derdim.Tam o tiplemeye uyuyordu..Ama $imdi adama benziyor kerata :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 3-5 sene önce sen iLkokuLa gitmiyo muydun ahaha[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bu arada o tanımı yaparken bizim takımdan direkt praw'ı düşünüp tarif ettim :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: bLaQ, 11 June 2003 02:27 tarihinde demiş ki: 3-5 sene önce sen iLkokuLa gitmiyo muydun ahaha[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Komikci mi oldun sen ba$imiza? Sen daha yeni yeni yuvarlanabilite kazanmaya ba$ladigin zamanlarda gectik biz o yollardan..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 evladım aştık biz gençliğimizi yaşlandık çoluk çocuk sahibi olduk[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: bLaQ, 11 June 2003 02:24 tarihinde demiş ki: Ya 3 takım gidiyoruz. 2 takım oynarken 3. takımdan en saf/meLüL suratLı eLemanı hakem yaparız oLur biter.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Ya tamam i$te..Bu adam zaten o kiloyla mac yapamayacagina gore hakem olur.Siz bakmayin boyle konu$tuguna.Ko$ma eylemindeki yetersizligini yuvarlanarak cozmeyi du$unuyorsa bilemem tabii..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Praw daha önce parayla hallederiz şu bar işini filan diyodum ya ııh vazgeçtim. Bu wiş için servet ödememiz gerekir.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: bLaQ, 11 June 2003 02:32 tarihinde demiş ki: Praw daha önce parayla hallederiz şu bar işini filan diyodum ya ııh vazgeçtim. Bu wiş için servet ödememiz gerekir.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- $u mesajlari okuyanda bu tekerlekten bozmayi benden buyuk falan sanacak :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 1. Quote almıyınca kendini güvensiz mi hissedion. Hayır gecenin bu saatinde hiçbi denyonun 2 mesaj arasına girme ihtimali de yok haha.. 2. Hell'den dinledim olm çok mêtini.. Sen zırhla gel diyorum maça, full plate hemde chain fln kesmez..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 sonuçta o kadar kırmak istiyorsanız bir tarafınızı kıriim kafanızı siz de rahatlayın ben de[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Evet, Quote almadigimda kendimi ezik, buzuk ve ayni zamanda yetersiz ve hatta yuvarlakca yani kisaca senin gibi bir$ey gibi hissediyorum.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Prawler, 11 June 2003 02:42 tarihinde demiş ki: sonuçta o kadar kırmak istiyorsanız bir tarafınızı kıriim kafanızı siz de rahatlayın ben de[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Sen sus lan.Git giden kravatin icin agla :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Biz aynı takımdayız kro, git onunkini kır. Ayrıca benLe başetmen zor, her zmn koLay rakibi seçiceksin zaferin tadını yaşamak için hoho.. iyice IRC oldu güselim topik. Praw şu kadroları maç zamanını yerini fln c/p le yeni bi topie taşısana..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: bLaQ, 11 June 2003 02:36 tarihinde demiş ki: 1. Quote almıyınca kendini güvensiz mi hissedion. Hayır gecenin bu saatinde hiçbi denyonun 2 mesaj arasına girme ihtimali de yok haha.. 2. Hell'den dinledim olm çok mêtini.. Sen zırhla gel diyorum maça, full plate hemde chain fln kesmez..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Phoenix setle gelicem ben.Editim ben, gIr@Limda..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 SphereServers'a fln aç şu topic'i de görmesin şu tip. Yarın taşıtırız hoho[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 taşırız bi ara bu arada bebeyken ağlıyorduk kravatlara o zaman ezik büzük bişidik zaten[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: bLaQ, 11 June 2003 02:36 tarihinde demiş ki: 1. Quote almıyınca kendini güvensiz mi hissedion. Hayır gecenin bu saatinde hiçbi denyonun 2 mesaj arasına girme ihtimali de yok haha.. 2. Hell'den dinledim olm çok mêtini.. Sen zırhla gel diyorum maça, full plate hemde chain fln kesmez..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Bu mesaja verdigim cevapta araya Prawler girmi$..$imdi sen Prawler'a denyo mu demek istiyorsun? Ha ayip degil mi? Seni unityye havale ediyorum deli etsin seni sabaha kadar..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bak arkadaşım Burada denyo dediğin şahıs benim arkadaşım olabilir Sen lafını etmeden önce düşüneceksin Sonra sonuçlarına katlanırsın blaq Meclis Dışı ya da meclis içi önemli değil :D ajhaha[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Prawler, 11 June 2003 02:58 tarihinde demiş ki: bak arkadaşım Burada denyo dediğin şahıs benim arkadaşım olabilir Sen lafını etmeden önce düşüneceksin Sonra sonuçlarına katlanırsın blaq Meclis Dışı ya da meclis içi önemli değil :D ajhaha[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Biraz daha kasarken bu muhabbetin ustune, Zed gelir kitler :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Topic kitlenmesi gereken raddeyi çoktan aştı zaten. Allah ikinizi de domdom etsin.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar