SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Avrupa tarafında vede saat 19:00 civarındaysa ben geliyorum[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 perşembe günü 19 civarında avrupa tarafında maç yapılacak[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 18 inde KAL varilerinbana ihtiyacı varmış o yüzden maçlar 18 inden sonra olmasınıtalep ediyorum hem ozaman daha çok fenerli oynar :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 babacum u gönülden destekliyorum aynı sebepten aynı şeyi talep ediyorum[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 anadolu tarafındakıler mac alanına beraber gıdelım[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 oha naptınız be guzellerım avrupada bıde 19 da ha! ben tuzlada oturuyorum su anadoluda olsun ya cogu kısı zxaten anadoluda oturuyor[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 harbı ha anadoluda daha fazla ıse olay anadoluda gerceklessın anket falan yapalım hatta sayılar ıcın 2 3 kısı ıcın avrupayamı gıdeez[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Tharkas sen fazla isyankar olmaya başladın abi :) Avrupadayız kardeşim Sanrey abinize sööleyin getirir sizi ehu.. AVrupa topraklarında oynanıcak bu maç :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Tarihi de yazayım, herkes için en uygun tarih aldığım mesajlara göre 16 Haziran Pazartesi , Saat: 17:00 - 20:00 arası..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- [Bu mesaj bLaQ tarafından 10 June 2003 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 BJK Kadrosu: ----------------- 1-Goodness [GK] 2-bLaQ 3-Silthanas 4-Gawain 5-Jacabo 6-Prawler 7- Raider* 8-Tharkas FB Kadrosu: ----------------- 1-behran 2-spectator 3-sadbutcher 4-sturm 5-apex 6-sanrey [GK] 7-baggio 8-dely 9-forseti GS Kadrosu: ---------------- 1-Wish 2-Phantom 3-Mysterio 4-Head 5-LvL Sabo 6-Urza 7-Karpuz 8-Babacum 9-Estel Unuttuğum yada ben oynayamam abi 16 Haziran / Pazartesi Günü saat 17:00 - 20:00 arası, zaten satıcıLık kanımda var "niohaha" diyen varsa $imdiden beLirtsin de 5 gün içinde rahatLıkLa adam buLaLım.. [hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- [Bu mesaj bLaQ tarafından 10 June 2003 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj bLaQ tarafından 10 June 2003 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj bLaQ tarafından 10 June 2003 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 anadolu yakasın vs. avrupa yakası anadolu : 1 avrupa : 0 eet herkes msgında 1 eklesın nerdense...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ne demek lan o kımden eksık olursa!Oraya kadar gelecem bırde oynamayacam ha! blaq bak 4uncu sayfadan berı mesajım var ne is? bu arada cıkısta warcraft atalım sag kalırsak eskı gunlerın hatrına[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 10 June 2003 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 o saatte avrupadan anadoluya nasıl geçelim olm..[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 wııy bora da buralara gelırmı$ :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 2 kişi arabayla gelicek abi anadolu'dan sırf benim bildiğim. bu demektir ki 10 kişilik yer. Yuh artık! Anadolu'dan Avrupaya dönemiycek bi sürü insan var ama..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bjk alır diom ama :) blaQ çim[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Tharkas şaka yaptık abi bu arada :) Kim eksik olursa olayı yok. Yani son gün anlaşılcak en azından kimin gelip gelmiyceği o anlamda dedim. Sen gelicen, a pardon takımlar tam, sen hakem ol mu diycez..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hah oyle desene:) [Bu mesaj THARKAS tarafından 10 June 2003 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Benide galatasaray kadrosuna tıkın arkadaşlar. Van gobbel gibi oynarim valla :)[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 estel hakem ol sen sakatlık cıkmasın:)[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ben de fenere girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Alla alla bizde oynicaz. bana ne bana ne.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 yapma estel etme kıyma paticik tayfasina:([hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Van Gobbel gibi adam bulmuşsunuz daha ne istiosunuz bi rengim açıkk.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 GünceLLiyorum listeyi. Saatle / Tarih / Mekan'la ilgili sorunu olup çıkcak varsa şimdiden söölesin yada ebediyete kadar sussun :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar