jacabo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 sanrey benıde bı ucur be :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Sanrey bunun bi de sahası var kardeş.. Van Gobbel + Flipescu + Vedat + Johnson + Uche /3 bi insanım ona göre.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Estel adam kaleci, sen defanstan çıkamazsın o saydığın adamlarla hahaha. Artı seni alırsa max. 1 kişi daha sığar o arabaya :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 BJK Takımından Raider'ın bonservisini eLine verip $utLadım. Free Transfer'den Mr.Hellfire'ı aLıyorum :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 anadolu tarafindan gelenlerin bi listesini yapalim da ona gore adam secim 3 kisilik :) ole arkayi kaplicak kadar kalabalik defansi alamam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ben.[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 taktikleri belirleyeceğiz BJK Takımından herkes nerde oynayacağını falan yazsın bana özel mesajdan? Bu arada baklava işi ne oldu?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Beyler kusura bakmayın 16 haziran demişsiniz praw sana o kadar dedik 1 hafta sonra felen yap diye Eskişehirden gelcez dedik eleman dedim bak dedim mezuniyet töreni var,karne alcaz dedim sen beni dinledinmi ? hayır birde avrupa demişsiniz nerden bulcazda gelcez,daha istanbulu bilmiyoz,neyse birdahakine size iyi eğlenceler...[hline]WKII Clan Page - Kolayoyun - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar