Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Futbol Turnuvası

Prawler

Öne çıkan mesajlar

said:
bLaQ, 11 June 2003 14:35 tarihinde demiş ki:
19:00'da başlarsak 22:00'de biter. Karşıdakiler fln isyan etti.17:00'de başlıycak..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

ulan ben perşembe günü 1700 de gelemem lo yapmayın akşam olsun bare veya biz karşıya gidelim geç vakitte olsun prawleri vurcam ya :D[hline]Sir Gawain The Green Knight
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 11 June 2003 15:22 tarihinde demiş ki:
Abi ne perşembesi, ne 20'si 50'si 80'i ya..

16 HAZİRAN PAZARTESİ SAAT 17:00 - 20:00 arası Beşiktaş yada civarında merkezi bir mekanda olacak. Budur yani... :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

aloo bare bizim maç geç saate olsun olmazki kardeşim ben işten 1730 çıkıyom olmas trafik felan maslaktan gelmek ölümdür loo halısaha kiralayalım yaf :D[hline]Sir Gawain The Green Knight
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 11 June 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Son durum aynı abi. Yok değişiklik. Yukarda yazıyo. Bu saatten sonra bi de anadolu gücü çıkarmayın başımıza. Ha dersen 7 kişiyi buldum getircem diye getir. Başka yapacak bişeyimiz yok.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

olm ben osaate vallaha gelemem olmaz diom biraz daha geç olsun gelmezsem çatlarım yabmayın lo
Sosyal ağlarda paylaş

son durum sole sanirim:
BJK Kadrosu:
-----------------
1-goodness [GK]
2-bLaQ
3-silthanas
4-gawain
5-jacabo
6-prawler
7-raider

8-tharkas

FB Kadrosu:
-----------------
1-Behran
2-Spectator
3-Sadbutcher
4-Sturm
5-Apex
6-Sanrey [GK]
7-Baggio

8-Dely
9-Forseti

GS Kadrosu:
----------------
1-wish
2-phantom
3-mysterio
4-head
5-lvl sabo
6-urza
7-karpuz

8-babacum
9-estel

Unuttuğum yada ben oynayamam abi 16 Haziran / Pazartesi Günü saat 17:00 - 20:00 arası, zaten satıcıLık kanımda var "niohaha" diyen varsa $imdiden beLirtsin de 5 gün içinde rahatLıkLa adam buLaLım..

Durumunda degisiklik olan varmi? bir de kimler anadolu tarafindan gecicek arabayla gecicem 3 (yapisina gore 4) kisilik yerim vardir bilginize :) (fb takimindakilere oncelik taninir ehehe)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...