bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 BJK gibi bi yerde olacak da gelebilcen mi 17:00'a. Ona göre çıkartacam listten..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Eheh Prawler 19:00 diyordu 17:00 da Haziran ortasında biraz sakat olur bende gelemem dolayısı ile[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 OFF be İST.yaşamak vardı...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 19:00'da başlarsak 22:00'de biter. Karşıdakiler fln isyan etti.17:00'de başlıycak..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: bLaQ, 11 June 2003 14:35 tarihinde demiş ki: 19:00'da başlarsak 22:00'de biter. Karşıdakiler fln isyan etti.17:00'de başlıycak..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- ulan ben perşembe günü 1700 de gelemem lo yapmayın akşam olsun bare veya biz karşıya gidelim geç vakitte olsun prawleri vurcam ya :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 walla benim için farketmez de bi anadolu avrupa sorununu çözemediniz abi misafir ederim sorun değil yani[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ok 17 olursa sorun yok nese ne zaman sımdı maclar?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Abi ne perşembesi, ne 20'si 50'si 80'i ya.. 16 HAZİRAN PAZARTESİ SAAT 17:00 - 20:00 arası Beşiktaş yada civarında merkezi bir mekanda olacak. Budur yani... :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: bLaQ, 11 June 2003 15:22 tarihinde demiş ki: Abi ne perşembesi, ne 20'si 50'si 80'i ya.. 16 HAZİRAN PAZARTESİ SAAT 17:00 - 20:00 arası Beşiktaş yada civarında merkezi bir mekanda olacak. Budur yani... :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- aloo bare bizim maç geç saate olsun olmazki kardeşim ben işten 1730 çıkıyom olmas trafik felan maslaktan gelmek ölümdür loo halısaha kiralayalım yaf :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Tamam ama 18:00'e yetiş. Erken çık falan filan :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: bLaQ, 11 June 2003 15:29 tarihinde demiş ki: Tamam ama 18:00'e yetiş. Erken çık falan filan :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- halısahada mı oynicaz nerde oynicaz yaf onu söyle :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Yok be İnönü varken halısaha da mı oynanır?[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ee son durum nedir şimdi?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 millet bence bi tane de anadolu gücü olsun...4 takım olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Son durum aynı abi. Yok değişiklik. Yukarda yazıyo. Bu saatten sonra bi de anadolu gücü çıkarmayın başımıza. Ha dersen 7 kişiyi buldum getircem diye getir. Başka yapacak bişeyimiz yok.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: bLaQ, 11 June 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Son durum aynı abi. Yok değişiklik. Yukarda yazıyo. Bu saatten sonra bi de anadolu gücü çıkarmayın başımıza. Ha dersen 7 kişiyi buldum getircem diye getir. Başka yapacak bişeyimiz yok.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- olm ben osaate vallaha gelemem olmaz diom biraz daha geç olsun gelmezsem çatlarım yabmayın lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Çatlıycan o zmn üzgünüm :) Sen geLmeye çaLış gene de..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: bLaQ, 11 June 2003 22:29 tarihinde demiş ki: Çatlıycan o zmn üzgünüm :) Sen geLmeye çaLış gene de..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- nerde oynicaz loo :D bare bizimki son maç olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 son durum sole sanirim: BJK Kadrosu: ----------------- 1-goodness [GK] 2-bLaQ 3-silthanas 4-gawain 5-jacabo 6-prawler 7-raider 8-tharkas FB Kadrosu: ----------------- 1-Behran 2-Spectator 3-Sadbutcher 4-Sturm 5-Apex 6-Sanrey [GK] 7-Baggio 8-Dely 9-Forseti GS Kadrosu: ---------------- 1-wish 2-phantom 3-mysterio 4-head 5-lvl sabo 6-urza 7-karpuz 8-babacum 9-estel Unuttuğum yada ben oynayamam abi 16 Haziran / Pazartesi Günü saat 17:00 - 20:00 arası, zaten satıcıLık kanımda var "niohaha" diyen varsa $imdiden beLirtsin de 5 gün içinde rahatLıkLa adam buLaLım.. Durumunda degisiklik olan varmi? bir de kimler anadolu tarafindan gecicek arabayla gecicem 3 (yapisina gore 4) kisilik yerim vardir bilginize :) (fb takimindakilere oncelik taninir ehehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 gene gelicem ulan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 valla beni anadoludan kapacak bi babayigit var mi? Suadiye den?[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Futbola koyım size bişi olmasın hiç sewmiorum beaa[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Estel_Anorien, 11 June 2003 22:46 tarihinde demiş ki: valla beni anadoludan kapacak bi babayigit var mi? Suadiye den?[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] sen gslisin yayan gidersin acilirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 BEyler nerde olacak ? Çiroz da olsun P.S: forumu takip edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 sanrey araba nereden kalkıyor? artı gs lısın deme deılım sapına kadar TS lıyım:)[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar