Sphere Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Arkadaşlar ınternetten oyun ve film indirmek istiyorum.Boyle program veya site bileniniz varsa yazabılırmı? Ayrıca bu programın hızlı ındırmesı lazım bazıları 1-2 ile indiriyor iyi olmuyor.Sağolun[signature][hline]Gordon Freeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 forum da emule ve peer2mail konularını arat gereken bilgileri bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya anlıyamadım ben bu işi. P2P falan diyorlar[signature][hline]Gordon Freeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 arkadas super bi motor sana ares... herkes bilmez he ;)[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 oyun bilemem fakat film,müzik vb. şeyler için tabiki ares çok çok iyi..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:148/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orangedevil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 arkadaşım ben DC++ kullanıyorum ve çok memnunum. Flim oyun mp3 vs herşeyi indiriyorum. 10mbt lik bağlantısı olan kimselerden download yapma imkanın var. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 DC++ yı nerden bulabılırım.Nasıl ındırecegım ?[signature][hline]Gordon Freeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 p2p istiyosan ares kullan, yok p2p istemem diyorsan download accelerator ile indir istediklerini 1 ya da 2yle indirmez o zaman buyuk ihtimalle...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ares bence gayet guzel bır program işini gorur diye dusunuyorum. [Bu mesaj Quvist tarafından 08 Şubat 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 DC++ ' I kullanmayı indirmeyi herşeyi forumlarda bin kere tartıştılar. Ararsan işe yarar bişeler bulursun sanırım.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Buradan forumlara girerek DC++ ile ilgili açıklamaları bulabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar