Sphere Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Arkadaşlar ınternetten oyun ve film indirmek istiyorum.Boyle program veya site bileniniz varsa yazabılırmı? Ayrıca bu programın hızlı ındırmesı lazım bazıları 1-2 ile indiriyor iyi olmuyor.Sağolun[signature][hline]Gordon Freeman
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 forum da emule ve peer2mail konularını arat gereken bilgileri bulursun
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya anlıyamadım ben bu işi. P2P falan diyorlar[signature][hline]Gordon Freeman
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 arkadas super bi motor sana ares... herkes bilmez he ;)[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 oyun bilemem fakat film,müzik vb. şeyler için tabiki ares çok çok iyi..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:148/melancholy/depression)|
orangedevil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 arkadaşım ben DC++ kullanıyorum ve çok memnunum. Flim oyun mp3 vs herşeyi indiriyorum. 10mbt lik bağlantısı olan kimselerden download yapma imkanın var. Tavsiye ederim.
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 DC++ yı nerden bulabılırım.Nasıl ındırecegım ?[signature][hline]Gordon Freeman
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 p2p istiyosan ares kullan, yok p2p istemem diyorsan download accelerator ile indir istediklerini 1 ya da 2yle indirmez o zaman buyuk ihtimalle...[signature][hline]
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ares bence gayet guzel bır program işini gorur diye dusunuyorum. [Bu mesaj Quvist tarafından 08 Şubat 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir]
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 DC++ ' I kullanmayı indirmeyi herşeyi forumlarda bin kere tartıştılar. Ararsan işe yarar bişeler bulursun sanırım.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Buradan forumlara girerek DC++ ile ilgili açıklamaları bulabilirsin...
Öne çıkan mesajlar