karakedi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 off yine klavye ve mouse sorunu yine ben. bu sefer de mouse gitti. zaten ben olmasam kesin iflas etmişti mouce+klavye üreticileri. en fazla her 2 ayda bir ya mouse ya klavye alır gibi bi durumdayım. sinir ya.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Popeye (07:50 PM) : annem pazardan tahta sırt kaşıyıcısı almış bana super bişey, haşır huşur kaşıyorum ehe
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hocam doğumgünümde dralnu fizban babacum birleşip voltran yapıp bana microsoft intelli optic almışlar (saolsunlar) acaip rahat ve dpi ı kaç bilmiorum da atlama falan hiç yapmıo tavsiye ederim[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 onu bilemicem de ben mouseu az bucukda olsa tamir etmeyi basardım :) tekleyerekde olsa calışıo. bugun gidip bi kac tane mouse alim bari. en gerekli zaman bozulma gibi gerekiz huylar edinmiş mouse milleti. topunu taksimde sallandıracaksın.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Popeye (07:50 PM) : annem pazardan tahta sırt kaşıyıcısı almış bana super bişey, haşır huşur kaşıyorum ehe
fab Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Kedicim, bırak abi toplu mouse'u felan. Al microsoft optical'ı rahat et. Ben 3 yıldır aynı mouse'u kullanıyorum vallaha tık yok.[hline]David "Fubber" Hausen
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: karakedi, 07 June 2003 07:03 tarihinde demiş ki: onu bilemicem de ben mouseu az bucukda olsa tamir etmeyi basardım :) tekleyerekde olsa calışıo. bugun gidip bi kac tane mouse alim bari. en gerekli zaman bozulma gibi gerekiz huylar edinmiş mouse milleti. topunu taksimde sallandıracaksın.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Popeye (07:50 PM) : annem pazardan tahta sırt kaşıyıcısı almış bana super bişey, haşır huşur kaşıyorum ehe Hadi hadi bırak bu masum ayaklarını. Yine dayanamadın ve bir diş attın değil mi fareye. Yok sana fare mare, hep yemeye çalışıyorsun.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 2-3 haftada bir içinde biriken yapışmış haldeki tozları temizle problem olmaz a4 tech kullanıyorum 3 yıldan beri arada tık tık temizlenme vakti geldi diyor ok adar
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Kedi nasıl olsa bozulacak diye kötü mouse alıyosun, ve güme gidiyo... Kaliteli birşeyler denedinmi hiç... Yani Problemlem sendemi mouselarda mı bilelim[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 5 senedir toplu ucuz a4lerden kullanıyodum sonunda bozuldu 10 milyona a4 aldım çok memnunum ama tabi gidip 40 dolar veripte mouse almanın havası bambaşka lol[hline][b][i]-->Four String Magic<--
Peka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 arcane o mouse 800 dpi kedi şunu 15-20 millona alirsin sen bile kolay kolayda bozamazsın ben 25 millona a4tech in 5 buton 2 scroll optic mouse unu almistim 8 ay önce halen kullaniyorum ufacicik bi sorun yok 600 dpi canavar gibi[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sanabende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Başlığı görünce direk dedim gitti kedinin klavye. Mouse muş meğer. Microsoft optical kablolu var bende, tavsiye ederim.
Predator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 A4 Tech in çift tekerli 4 tıktıklı mousları var. Onlardan al bende 3 yıldır kullanıyorum =) Dah yeni yeni sapıtmaya başladı ama idare ediyom cic mousumla[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk
Öne çıkan mesajlar