Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine yeni yeniden

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
off yine klavye ve mouse sorunu yine ben.
bu sefer de mouse gitti.

zaten ben olmasam kesin iflas etmişti mouce+klavye üreticileri. en fazla her 2 ayda bir ya mouse ya klavye alır gibi bi durumdayım. sinir ya.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

Popeye (07:50 PM) :
annem pazardan tahta sırt kaşıyıcısı almış bana super bişey, haşır huşur kaşıyorum ehe

Mesaj tarihi:
hocam doğumgünümde dralnu fizban babacum birleşip voltran yapıp bana microsoft intelli optic almışlar (saolsunlar)
acaip rahat
ve dpi ı kaç bilmiorum da atlama falan hiç yapmıo tavsiye ederim[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
onu bilemicem de ben mouseu az bucukda olsa tamir etmeyi basardım :)

tekleyerekde olsa calışıo. bugun gidip bi kac tane mouse alim bari. en gerekli zaman bozulma gibi gerekiz huylar edinmiş mouse milleti. topunu taksimde sallandıracaksın.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

annem pazardan tahta sırt kaşıyıcısı almış bana super bişey, haşır huşur kaşıyorum ehe

Mesaj tarihi:
said:
karakedi, 07 June 2003 07:03 tarihinde demiş ki:
onu bilemicem de ben mouseu az bucukda olsa tamir etmeyi basardım :)

tekleyerekde olsa calışıo. bugun gidip bi kac tane mouse alim bari. en gerekli zaman bozulma gibi gerekiz huylar edinmiş mouse milleti. topunu taksimde sallandıracaksın.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

Hadi hadi bırak bu masum ayaklarını. Yine dayanamadın ve bir diş attın değil mi fareye. Yok sana fare mare, hep yemeye çalışıyorsun.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
Kedi nasıl olsa bozulacak diye kötü mouse alıyosun, ve güme gidiyo...
Kaliteli birşeyler denedinmi hiç...
Yani Problemlem sendemi mouselarda mı bilelim[hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:

arcane o mouse 800 dpi
kedi şunu 15-20 millona alirsin
sen bile kolay kolayda bozamazsın
ben 25 millona a4tech in 5 buton 2 scroll optic mouse unu almistim 8 ay önce halen kullaniyorum ufacicik bi sorun yok 600 dpi canavar gibi[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ;
Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana
bende dedimki ;
lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha

Mesaj tarihi:
A4 Tech in çift tekerli 4 tıktıklı mousları var. Onlardan al bende 3 yıldır kullanıyorum =) Dah yeni yeni sapıtmaya başladı ama idare ediyom cic mousumla[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki:
ahmet ben de 13 F ist
ama sarı saçlı mavi gözlüyüm
ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı
tanışalım plz..
vücutum ta taş gibidir kenk
  • Yeni Oluştur...