DesPerado_4 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Arkadaşlar ben bu ikisini alıcamda tam anlamıom hangisini alıyım diye ortada kalıom benim mainboardum Aska diye bi board ram acaba sd mi rd mi ddr mı alsam ekran kartıda geforce 4 mü athlon fln öle bi kart warmış bana tavsiyede bulunursanız çok sevinirim fiyatlarınıda ortalama olartak yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Onu bilmiorum şuan takılı olan ram in ne oldugunu anlamam için ne yapmam lazım 64 ram war şuanda sd mi rd mi bilmiom
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 En basitinden SiSoft Sandra diye bir program var. Sistem bilgisi ve bikaç benchmark testi yapıo. Orda ram bilgileri yazıo.[hline]This Cat Scratches Free.
Peka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 sd ram tabikide[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana bende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 galiba kullandıgım ram sd ram yüzde 90 bu ram de sd ram en iyisimi bide bana ekran kartı tavsiye etseniz fiyatınıda yaarsanız sevinirim
Predator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 www.goldpc.com.tr burdan bakabilirsin ekran kartına. ddrramler kullanılıyor şu anda çoğunlukla. Ama tabi ddr ramler p4 leri içinn üretildi. P4 yoksa yine sdram takviyesi yaman lazım sanırım[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk
Öne çıkan mesajlar