Killer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 selam benim seçmen kütüğü estonyada şuanda. değiştirmedim gümrük kapsında kullanırım diye. yarın uçağım var adanaya kbırıstan. orada direk kullanabilir miyim oyu? 20 temmuz fen lisesinde kullanbilirsiniz diye de bi mesaj gelmiş çünkü. kafam karıştı. uçağa binmeden önce oyumu kullanırım diyodum havalimanında var mı gümrükte oy kullanan nedir tam koşulu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 benim arkadaslarim yurtdisina cikarken kullandi sikinti olmuyor ama girerken kullanmasi gerekene denk gelmedim daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Oturumun yurtdisinda ise, girerken veya cikarken sinir kapilarinda(hepsi degil sanirim) oy kullanabiliyorsun. Bence once nerede kayitli olduguna bir bak derim. https://secmen.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgiYurtdisi.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 yok tallinde kayıtlıyım zaten. girip çıkıyor olman fark ediyor mu onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 evet aticam cumhurbaskanim pardon baskanım bana attirmiyorlar diye bimere yaz.. gelir alirlar yarin neredeysen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar