Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Lang. dosyaları içinde define ile tanımlanan tümcelerden bazıları, bazen bazıları devamlı tanınamıyor. Niye ki?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
sharky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Eğer belirli bir function içinde o variable define edilmişse, sadece o function içinde geçerlidir o variable. Sanırım soruyu tam anlamadım ? bkz. 'global' '$GLOBALS' [hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com [Bu mesaj ShARkY tarafından 12 Şubat 2003 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Tmm hallettim. Yanlış yerde define etmiş, globalde değildi. Düzelttim. Ama birde _TOPICS var phpnuke'un Karate theme'inde mesela. Bazen çalışıo bazen çalışmıo. Enteresan.. Neyse onuda manuel olarak php'nin içine yazdım define'dan bağımsız olarak.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
sharky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Bazen include ediliyordur, bazı yerlerde edilmiyordur. _TOPICS, PHP'nin standart global arraylerinden değil çünkü.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Öne çıkan mesajlar