Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angel 5. Sezon

Popeye

Öne çıkan mesajlar

gunn fedakarlık yapmadı , fredin ölümünden kendini sorumlu tuttuğu için kendine ceza verdi...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

knox (kendisi labaratuvarda görevli olan su frede asılmakta olan tip) eski iblislerden birine tapiodu (bu eskiler Pure iblismishler filan cok öceneleri katletmisler birbirlerini) nese bu eleman aynı zamanda bas rahip gibi bisi olmayi basarmish..
sonra iblisin özünün icinde hapsoldugu tabutu/lahiti gunn in kendi beynindeki chipi yeniletmek icin verdigi izinle ki sonuclarini bilmiodu adam eleman lahiti/tabutu wolfman ve harta getriio filan bi sekilde fred bu lahitle ilgilenirken iblisin özü fredin bünyesine girio ve bölüm sonunda fred ilyria ya dönüserek kendi ruhundan/kisiliginden oluo ki daha sexi oldu iyi oldu :) bu kadar sanırım[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"

[Bu mesaj Creel tarafından 11 Ocak 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grom_Hellscream, 10 Ocak 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
Peki o usta büyücü neden kaçıyorki angel a yardım ediyor o kadar hem istese herkesi pat die yok eder ne korkak bişi o ya

angela yardim etmiyor woflman ve hart buyucuyu conoru herkesin hafizasindan sildirmek vede conora yeni bi gecmish yaratmak icin onu kullaniyor..
ikincisi güclüde olsa büyücülerinde sınırlari olmasi mantıklı degilmi .)
kacmasina gelince angeli durdurucak bi kozu kalmadigi icin.. bi sekilde angel eger o orda kalsaydi onu bicerdi
+ angeldaki bu olaya tiltim sacma sapan maskeler yapip sonrada bu kötü kaka büyücü moduna sokmuolarmi tipleri ahh ahh..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 11 Ocak 2005 15:07 tarihinde demiş ki:

seyretmediğim bölümler hakkında yorum yap. Bu sadece benim o bölümü seyretme isteğimi artırır.

işte sorunda burda en ufak yorum bile benim zevkimi kacirio?
ben bilmek istemiyorum angelin son 5 bölümünün 2 sinin komik oldugunu? (buna saygi göstermek yada göstermemek arasinda secim yapmak sana kalio tabi.. ) soran olursa yukardaki arkadas gibi gidip özeline yazarsin cok yazmak istiosan..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

creel dedigin sacma bisi tamam biri gelip buraya dk dk yazsa gercekten kotu olur ama dizinin o haftaki bolumunu anlatan ufak bi yazı cok isimize yarıyabilir dedigin mantık sole.. atıyorum..

Kurtlar Vadisi Yeni bolum saat 21:30 da mutlaka izleyin (reklam 5 sn surer) ee burda ee simdi ne olacak konusu ne olacak diye merak etmez misin?etmiyosan cidden sorun var sende :) angel da da olay ole fragman(bole mi deniyodu? ) olmadıgından insan bolum hakkında ufak bir bilgi isteyebilir beni cidden sogutuyo yani butun hafta sonraki bolumde ne olacak diye beklemek..
Sosyal ağlarda paylaş

ee iste benimde sölemek istedigim o sen bilgi almak istiosun ben almak istemiyorum. :) kisisel farkliliklar.. ya pm ya spoil ne güzel iste yazarsin böle böel böle komik olcak die hatta detay bile ver yani spoil yazdiktan sonra[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

yani fred falan öldü connor ne alaka ben onu da hatırlamıyorum ne zaman geri geldi ya söle kelimesi kelimesine istemiyoruym zaten bu arada gunnın yaptığı fedakarlık nedir[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Angel geçen sezon sonunda Wolfram&Hart'a gitmek için bir şart koştu. Angel dışında herkesin hafızalarındaki connor ile ilgili anıların silinmesi ve Connor'ın tamamen hafızasının değişmesi ve normal bir aile ile yaşaması. O yüzden connor 5. sezon hiç yoktu. Şans eseri geçen bölümde, wolfram & hart 'a gelio. Angel ona yardım edio. Yardım ederken connor'ı tasarlayan demon (adını unuttum, şu kırmızı renkli ucube) connor'ın Sahjan'ı öldürmesi gerektiğini söylüo. Connor sahjan ile aşık atamıo tabi. Bu arada Wesley wolfram&hart'da araştırma yaparken angel'in yaptığı anlaşmayı buluo (ayrıntılar yok tabi) Sonra angel'in yanına gelio. Şu demon'ın elinde tuttuğu, angel'i tehdit ettiği Connor'ın ve diğer herkesin anılarını geri getirecek olan kübü alıp kırıor. Herkesin hafızası geri geliyor. Connor'ın da geri gelior ve Sahjan'ı biçiyor. Ancak genel kanıya göre Connor rol yaparak anıları geri gelmemiş gibi davranıyor. Connor ile ilgili ayrıntılar bunlar.

Gelelim Fred'in Ilyria olmasına ve Gunn'ın bundaki rolüne. Gunn bilindiği gibi 5. sezonda yukardaki beyaz oda da bir anlaşma yapıyor, beynine insanlık ve demon hukuku hakkında bilgiler koyduruyor. Süper akıllı oluor. Bir ara bir bölümde bu bilgilerin hafızasından silinmeye başladığını görüoruz. Söyleceklerini şaşırıyor felan. Sonra bilgileri kalıcı hale getirmek için beynine bilgileri koyan doktorun yanına gidiyor. Doktor bu sefer bişi imzalatıyor ona. Gümrükte bir eşya takılmış (ayrıntılar yok) ve onun hemen wolfram&hart'a getirilmesinin onaylanması gerekiyormuş. Gunn imzalayınca doktor işlemi yapıyor. Bu gümrükte takılan eşya wolfram&hart'a geliyor. Bu eşya bir tabut. Illyria'nın tabutu. Fred meraklanarak bu tabutla oynarken tabutun içindeki esans açığa çıkarak fred'in vücuduna giriyor. Fred sonuçta illyria'ya dönüşüor. Dönüşüm işleminde ruhu yokoluyor ancak illyria fred'in anılarının çoğuna sahip. Gunn bu olayı öğrendiğinde önce kimseye söylemiyor ancak sonradan Wesley durumu öğrenior ve Gunn'ı bıçaklıyor. Daha sonraki bölümlerden birinde; Angel, Spike ve Gunn wolfram&hart'ın sahibi büyük ortakların planları hakkında bilgi sahibi olduğu düşünülen Lindsay'i kurtarmak için bir cehennem boyutuna gidiyor. Orada Lindsay'in taktığı bir kolye var. O hafızanın silinmesini sağlıyor. O kolyeyi kendini suçlu hisseden Gunn takıyor ve o arada dış dünyaya açılan kapıdan diğerleri Lindsay'i alarak kaçıyor. Gunn ile ilgili ayrıntılar da bunlar.

Aslında Gunn'ın olacaklardan hiçbir haberi yok. İmzaladığı kağıtta tabuttan sözedilmiyor. Nerden bilsin o tabutun gelip illyria'yı fred'e bulaştıracağını. Tabi bu tabutun wolfram&Hart'a gelmesi daha önceden planlanmış olsa da Fred'e bulaşmasını şu labaratuarda fred'in yanında çalışan herif sağlıyor. Sonradan wesley onu vuruyor :D Wesley bu sezon zaten tamamen psikopat olmuş. Illyria da ordusunun yokedildiğini görünce kafayı yiyor ve Wesley'e sığınıyor nedense. İlerde neler olacağını göreceğiz.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

filmin sonunda ne olcagını bılıyorum ama spoiler olmasın diye solmıyorum arkadaslar amerıkada yasayan ark solemıstı.ama ben ondan once kı bolumlerde ne oldu onu merak edıyom cunku zılemedım ya :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

harbi angel wesin bünyeye iyi geldi eski avanak beceriksiz moron gitti yerine dark hero tadinda bisi geldi adam acimior direk tak tak tak..
ilyrianin fredin vucuduna ilk girdiginde fred davasiyla urasmak istemeyen avukati nasil mihladi bacagindan hehe
tabi bide adam direk matnikla hareket edio..
lilahin (adı ölemi yaziliodu) kelleyi direk ucurmustu.. fred ilyria olunca onunkinide ucuruodu nerdeyse :)

bu arada uzunsüredir merak ediyorum sanirim o bölümü kacirdim
lilah(ad...) ne oldu yav bi anda o gitti eve geldi ?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...