ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 riehn'in yolunda gitmişimdir ben de hep. Cunku her açıdan cok daha guzel ve heyecanlı bir yol. Ha mala vurmak icin de cok cıktık o ayrıydı. Ama insan farkediyor asıl olayın karşındakini anlamak oldugunu. Onun vucudundan , fantezilerinden cok duşuncelerini tartmak , guldurmek , teselli etmek yeri gelince. Gercekten mutlu ediyor insanı. Ayrıca butun yakın temaslar boyle bir ilişki sırasında gelirse daha bir guzel , daha bir heyecanlı oluyor. Raiden benim de tawsiyem olayı akışına bırakman olucak. Lise zamanında etrafında cok k.şar gorursun kesin. Bir kerelik takılanlar. Onlardan da uzak durmak gerekiyor kanımca. Ama bu yoldan gidersen cok mutlu beraberlikler yaşayabilirsin. Az ama öz olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bide sen kizlara gitme birak onlar sana gelsin o zaman degerli olursun ve de degerli erkek her zaman kizlar tarafindan cekici olur tecrube konusuo =P[signature][hline]Ben Kimseyim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tanış tanış nereye kadar arkadaşım .. sonu gelmio ki bunların , onla tanışıim ,bunla tanışıiim , hadi şunla da tanışiim die kafayı yiyosun . her gördüün güzel bayana bi el atmak(mecaz annamda) istiosun ..en iyisi hiç yöntem falan öörenmemek bu işler belli bi kalıba sokulmaz .. kendiliiğinden gelişir illa ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 arkadaş aracılığıyla oluo bu işler sölim.Kızın karşısına gdip "senden hoslandm, seni kesiiorm" fln derseniz kız çıkçak olsa bile çıkmaz sizinle.O yüzden öle dürüst çocuk ayaklarına götümeyin kendinizi.Öle bide çıktıkça piyasa olursun yani bi kızla çıkıyosun diyelim, milletin sana bakış açısı değişio yani böle sni iplemeyen kızlar bile başka türlü oluo sna karşı.Ben de buna snir oluorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar