Bethric Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 accountumu yaklas1k 2 ay once kapatt1m fakat s1md1 acamay1 deney1nce hata mesaj ver1or TRY AGAIN . Access suspended no play time aviailable. "
Bethric Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hata mesaj kredi kart1 numras1n1 g1r1p ok diyorum baglanmaya cal1s1o sonra o mesaj c1k1o
buw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 anlamadım yazdığından düzgün yazmayı denesen
Bethric Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Anlatmaya calistigim sey , yaklasik 2 ay once account closed yapmistim bir sure oynamayacagim icin.. simdi iste accountumu tekrar actirmaya calisiyorum.Kredi karti numarami giriyorum ok diyorum biraz bekletiyor... bir sure sonrada Bir hata mesaj " TRY AGAIN . Access suspended , no play time avilaible " diyor.. account acilmiyor.. simdi de sifremi yazip oyuna girmeye calisinca cikan hata mesaji " access suspended pending updated billing details " ok luyorum gene kredi karti nosunun yazildigi yere geliyor ne yapmam gerekli yardimci olursaniz sevinirim.
emircanz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 başka kredit kartı dene eğer account close olayına iki kere bastıysan mythic o kartı bi daha kabül etmio[signature][hline]Leasie Sumotoru (50 Eldritch) Lancelot/Hib Bealith Sumotoru (Vampiir) Lancelot/Hib Öhöm bakınız Bendeniz
SavagE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 torumlar haklı BaB the k3nk[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Bethric Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 3 ayrı kartla denedim hala aynı hata biriler yardım etisn
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Valla sana ancak aynı şeyi yaşamış biri yardım edebilir. Veya mythic'e mail at[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
SavagE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya şimdi o account suspended zımbırtısı bandan önceki olay oluyo, ben italy de acc deiştirdim diye account suspended olmuştu, sora yalwar yakar açtırmıştım :D[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
SavagE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: asdasd, 08 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki: ya şimdi o Access suspended zımbırtısı bandan önceki olay oluyo, ben italy de acc deiştirdim diye Access suspended olmuştu, sora yalwar yakar açtırmıştım :D, ama benimki account suspendedda olabilir... [signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Öne çıkan mesajlar