Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aieeee!

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şu anda feci şekilde mutluyum! (Nasıl oluyosa :P)

Bazılarınızın bileceği üzere Sütçüimam'ı kazandım(!) geçen sene bu sene de nasıl olsa Sütçüimam diye dersleri asıp sınavlara çalışmamıştım ama sınavlarda gördüm ki üniversite Sütçüimam'da olsa, konular ve sınavların zorluğu değişmiyor.

Neyse, Fizik ve Matematik, ki bunlar benim bölümün en zor dersleri ilk dönem için, sınavlarına çalışmadan girmiştim. Fizik'ten 70 Matematik'ten de 07 aldım vizelerden. Finaller de pek içaçıcı geçmedi benim için, iki dersten de kaldığımı varsayıp aileme kara haberi verdim.

Ama bugün öğrendim ki, ikisinden de geçmişim. Fizik finalinden 20 almışım (ehue salak) DC'yle, Matematik'ten de 42 almışım DD'yle geçmişim.

Normalde bu tür konular açmam ama , dediğim gibi şu anda çok mutluyum, içimden geldi.

İçkiler benden![signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
forgiver, 31 Ocak 2005 18:42 tarihinde demiş ki:
asosyal erkeğin gönlünü almanın en kolay yolu ona bir ekran kartı hediye etmektir
veya memort stick filanda olabilir bütçeye göre
Sosyal ağlarda paylaş

Bleh! Size söyleyende kabahat :P[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
forgiver, 31 Ocak 2005 18:42 tarihinde demiş ki:
asosyal erkeğin gönlünü almanın en kolay yolu ona bir ekran kartı hediye etmektir
veya memort stick filanda olabilir bütçeye göre
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mrproblem, 08 Şubat 2005 15:34 tarihinde demiş ki:
tebrikler wala en kotusudur kara haberi vermek ben bi donem butun derslerden kalmıshtım.O haberi nasıl vercem die bi hafta dusunmushtum sonrasında telefonla verdim haberi ve sonrası ters tepki geldi olsun canın saolsun bi dahaki sene verirsin o derslerni die.

Sen Telefonla vermisin bizim peder' e ortasonda matematikin 4 olduunu smsle cekmistim eve gidene kadr g.tüm cikmisti.... Bide 1 Olsa intihar bile kurtarmaz =P | Malum peder matemastik ogretmeni |[signature][hline]Ben Kimseyim!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...