Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Arkadaslar bana Profossional bir web design programı lazım saglam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Macromedia Dreamweaver Mx[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yada sen front page kullan :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 dreamweaver mx2004 iyide prof. san bunu kullanırsın, Profsan zaten bunu kullanıcanı bilirsin, Prof deilsen prof. programı napıcan?[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] DoGMeaT, 05 Şubat 2005 14:01 tarihinde GARBAGE 'da demiş ki: bende post kasmak için bu topiğe takılan sizlerden biriym oooh gelsin madalyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 profossional kalmadı homo verelim[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 dreamweaver en babasıda sen frontpage i kullanamıyorsan biraz zorlanırsın[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Satın alacaksın da tavsiyemi istiyorsun yoksa güzel bir programın keyinimi istiyorsun ? :)[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 arkadaşlara katılıyorum dreamweaver mx cok guzel programdır web design için her turlu özelliği içinde barındırır. www.dreamweaver.com dan indirebilirsin.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 http://www.macromedia.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=dreamweaver ama ben sana buradan indirmeni tavsiye ederim hem daha hızlı hem üyelik vs. gerekmez. keyi DWW600-54622-26755-01760 olarak gireceksin[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 keyi vermesen iyi olur aslında doruk :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 neden kine o kadar önemli olacağını sanmam gereksiz bulursa silsin modlar öms den atarım[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -DoruK- tarafından 05 Şubat 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yapmayın ya alıştırmayın şu adamları bu rezil programa. dreamweaver sux! htmlgate rulz! :) üstelik beleş ... www.mpsoftware.dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Delikanli adam acar text-editor'unu, pasa pasa yazar html'ini css'ini.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: bayat, 06 Şubat 2005 00:43 tarihinde demiş ki: Delikanli adam acar text-editor'unu, pasa pasa yazar html'ini css'ini. senin dediğin ne biliomusun, istanbuldasın, rizeye amcanlara gidicen. diyorsunki; bırakın ya delikanlı adam arabaylamı gider yürürüm ben istemez araba fln...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] DoGMeaT, 05 Şubat 2005 14:01 tarihinde GARBAGE 'da demiş ki: bende post kasmak için bu topiğe takılan sizlerden biriym oooh gelsin madalyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 fakeacc'un ne kdar web tasarım deneyimi var onu da merak etmiyoru değilim WYSIWYG den nefret ettiğim anlar oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bu arada hatırlatayım dreamweaver mx win9x ve me'de çalışmıyor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: FakeAccount, 06 Şubat 2005 00:47 tarihinde demiş ki: senin dediğin ne biliomusun, istanbuldasın, rizeye amcanlara gidicen. diyorsunki; bırakın ya delikanlı adam arabaylamı gider yürürüm ben istemez araba fln... WYSIWYG'lerin sacma sapan kodlarini temizlemekle ugrasicagima bastan kendim adam gibi yazarak daha hizli calisiyorum sahsen. En kompleks tasarimin css ve html'i de 50kb'i gecmez.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Berk, 06 Şubat 2005 00:49 tarihinde demiş ki: fakeacc'un ne kdar web tasarım deneyimi var onu da merak etmiyoru değilim bu lafını unutma berk...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] DoGMeaT, 05 Şubat 2005 14:01 tarihinde GARBAGE 'da demiş ki: bende post kasmak için bu topiğe takılan sizlerden biriym oooh gelsin madalyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 unutma, unutma, bu öyle pshopta yüz yapıştırmaya benzemez, WYSIWYG ile biraz uğraşmış adamlar (bayat gibi) aslında o işin hiç de öyle ypatım oldu tadında olmadığını bilirler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Berk, 06 Şubat 2005 01:16 tarihinde demiş ki: unutma, unutma, bu öyle pshopta yüz yapıştırmaya benzemez, WYSIWYG ile biraz uğraşmış adamlar (bayat gibi) aslında o işin hiç de öyle ypatım oldu tadında olmadığını bilirler, Bu işlerde IBM Joyistic'e benzemez... En kötü yaptığım işi, Hocam dediğiniz adamlardan daha iyi yaparım... PS:burçin'i katma (saygıdan...)[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] DoGMeaT, 05 Şubat 2005 14:01 tarihinde GARBAGE 'da demiş ki: bende post kasmak için bu topiğe takılan sizlerden biriym oooh gelsin madalyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: FakeAccount, 05 Şubat 2005 22:20 tarihinde demiş ki: dreamweaver mx2004 iyide prof. san bunu kullanırsın, Profsan zaten bunu kullanıcanı bilirsin, Prof deilsen prof. programı napıcan? Doğru söze ne denir[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 madem öyle yaptığın projeleri dök ortaya da görelim nasıl oluyormuş WYSIWYG ile yapılan optimized web site, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: FakeAccount, 06 Şubat 2005 01:22 tarihinde demiş ki: En kötü yaptığım işi, Hocam dediğiniz adamlardan daha iyi yaparım... Bu ne kendine guven boyle, gozlerim yasardi.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben de php programlarım, bu işten para kazanırım. kendi *.php dosyamı yaratır sonra onu dreamweaver ile açarım (henüz fazla mx kullanmadım 4 kullanıyordum ama pek farkı yoktur) table ımı yapacaksam yaparım fazla link varsa iki dakikada yaratırım. Ha az işse açar notepad den yazarım iki dakikada ama bazen yürümek, arabaya binmekten daha yorucu olabiliyor.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ß@ß +hé ||/eß dEsoxXxnor höh[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar