Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben sevmiorum siz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bazen de köp oğlu diyorlar içim gidiyor :([signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 02 Şubat 2005 10:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kopek = it ben pek uzulmuom valla[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
ne olacak yaa ha it ha köpek ikiside ayni sey..:D[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
banada garip gelimior...it de denilebilir...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
ben bi aralar kopek sevdalisiydim. bi arkadasin kopegini gezdirirken sokakta birileri ite bak ite demisti bende onlara kopek o kopek it degil demistim ama acayip sinirlenmistim oglanların uzerine zaten oyle bi yurudum ki korktular herhalde tamam abi ya ozur dileriz deyip uzaklastilar ordan.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
Köpeğim neredeyse it herif diyince bakmaya başlayacak:Dhep severken it herif dediğimden artık alıştı...:-)[signature][hline]---------------------------------------------------
Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!
Mesaj tarihi:
valla köpekler ismi varsa ismiyle çağırılmalı bence ne iti ya çok uyuz olurum o lafa![signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Mesaj tarihi:
it değilde gudik ve enik =) çok güzel gidio
gerçi enik kedi içinde geçerliydi sanırım[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
  • Yeni Oluştur...