Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Cuce, 06 Şubat 2005 14:24 tarihinde demiş ki: Yok yok olmamış hiç bi daha yapsınlar bu sayılmaz. Kılıç ''Arkadaşla'' bir ilgilenin *! Kılıç a bakarak sırıtır*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: StRencher, 06 Şubat 2005 17:19 tarihinde demiş ki: lol beyler, koskoca buluşmada tek resim mi çektiniz :) Ee kolay değil burası Ankara ve burdakı üyelerde nüfuslu üyeler olunca o fotografa bile razı olun derim :P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 resmi çeken arkadaşın :p çıkmamasına üzüldüm ama[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Birşey yazın yahu :( [Bu mesaj -DoruK- tarafından 06 Şubat 2005 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Soulbringer, 06 Şubat 2005 17:18 tarihinde demiş ki: Out ve HEren ne gunlerdı dımı Omahanın o sıcak tuzlu havasında o yokusu tırmanıslar :P Şaka bır yana cok eglendık... scout hedef ver bana:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 çakallar ortadaki base yerine gidip en arkayı alıyolardı aşağıda fitil olduk :p ama çok zevkliydi gerçekten. bi dahakinede vietnam oynayalım eğlencemizi katlayalım..[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 nwn falan da yapak hatta soul öneri getirdi de oyun yoktu.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Maedhros_Laorx, 06 Şubat 2005 17:41 tarihinde demiş ki: said: Soulbringer, 06 Şubat 2005 17:18 tarihinde demiş ki: Out ve HEren ne gunlerdı dımı Omahanın o sıcak tuzlu havasında o yokusu tırmanıslar :P Şaka bır yana cok eglendık... scout hedef ver bana:D Uykusuzlugun verdıgı bır mayhoşlukla o an Omahada sankı kendım kacıyordum mauzerlerden yayılan ateşlerden baya eglendık ama tabı hemen verıyorum hedeflerı :P Evet Nwn de yaparız bır dahakıne de Playstatıon cok ıyı degıldı yenıldım yaf,:PAma bır gol atabıldım Zero ya :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: StRencher, 06 Şubat 2005 17:19 tarihinde demiş ki: lol beyler, koskoca buluşmada tek resim mi çektiniz :) O kadar eğlendik ki kendimizden geçmişiz. Foto çekmeyi unutmuşuz naaparsın ;) Artık bi dahakine...[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eng Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 slm arklar ben eng sizi tanidigima memnun oldum umarim bu tur etkınlıkleririmiz devam eder gercekten eglencelıydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Playstation da ikinci maç ta yenilip ayrılmam kötü oldu (Napalım hayvan sanerixe düştük orta sahadan gol atıyor adam ) Polisler işin tuzu biberi oldu, uzun zamandır gülmemiştim öyle. Hem ayaklarımız açıldı yürüdük azıcık. 6 dan sonra kafamı monitöre dayayıp uyudum, allahtan çekmemiş kimse hehe Organizasyonu hazırlayan herkese, Dark-Legend'a yol tarifi için, diğerlerine de katılımları için çok teşekkürler.[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Ne güzel günlerdi :D Playstation turnuvasını hiç unutmuyorum Barselona ilen :D kazanmıştım üst katta oynuyoduk biz 5-6 kişi turnuva için aşağıya inip yukarı çıkıyodum tekrardan :) Finalde kimi yendiimi hatırlamıyorum ama 3-1'den 3-3 ' e getirip sonra 4-3 bana boyun eymişti... Samüel Eto ile birbirinden şık goller attıydım o zaman özledim yaf :). Benzinlikçi falan bu insanlara noldu yarısı yok ortalıkta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yine başladı eski konu güncelleme geleneği sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 dunya degsiti bu lan party den sonra ancak bir sey degismedi ankarada (ver terminator muzigini) DI DIN DIN DI DIN DI DIN DIN DI DIN http://www.tersninja.com/wp-content/uploads/2009/07/melih_gokcek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Of viktor macroya mı bağladın postları, hep bu adam hep bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 http://neighbr.net/images/yo-dawg.gif I HEARD YOU LIKE FORCED MEMES SO I FORCED A MEME INTO YOUR MEME SO YOU CAN FORCE YOUR MEME WHILE FORCING A MEME http://img571.imageshack.us/img571/9315/melihgokcek2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 forumun cancerı olmuşsun aga :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar