Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Paticik LAN Party : Ankara" dan bildiriyoruz - Capcanlı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 06 Şubat 2005 14:24 tarihinde demiş ki:
Yok yok olmamış hiç bi daha yapsınlar bu sayılmaz.

Kılıç ''Arkadaşla'' bir ilgilenin *! Kılıç a bakarak sırıtır*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
said:
StRencher, 06 Şubat 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
lol beyler, koskoca buluşmada tek resim mi çektiniz :)

Ee kolay değil burası Ankara ve burdakı üyelerde nüfuslu üyeler olunca o fotografa bile razı olun derim :P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
said:
Soulbringer, 06 Şubat 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
Out ve HEren ne gunlerdı dımı Omahanın o sıcak tuzlu havasında o yokusu tırmanıslar :P

Şaka bır yana cok eglendık...

scout hedef ver bana:D[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
çakallar ortadaki base yerine gidip en arkayı alıyolardı aşağıda fitil olduk :p ama çok zevkliydi gerçekten.

bi dahakinede vietnam oynayalım eğlencemizi katlayalım..[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros_Laorx, 06 Şubat 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
said:
Soulbringer, 06 Şubat 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
Out ve HEren ne gunlerdı dımı Omahanın o sıcak tuzlu havasında o yokusu tırmanıslar :P

Şaka bır yana cok eglendık...

scout hedef ver bana:D

Uykusuzlugun verdıgı bır mayhoşlukla o an Omahada sankı kendım kacıyordum mauzerlerden yayılan ateşlerden baya eglendık ama tabı hemen verıyorum hedeflerı :P

Evet Nwn de yaparız bır dahakıne de Playstatıon cok ıyı degıldı yenıldım yaf,:PAma bır gol atabıldım Zero ya :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
said:
StRencher, 06 Şubat 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
lol beyler, koskoca buluşmada tek resim mi çektiniz :)

O kadar eğlendik ki kendimizden geçmişiz. Foto çekmeyi unutmuşuz naaparsın ;) Artık bi dahakine...[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Mesaj tarihi:
Playstation da ikinci maç ta yenilip ayrılmam kötü oldu (Napalım hayvan sanerixe düştük orta sahadan gol atıyor adam )
Polisler işin tuzu biberi oldu, uzun zamandır gülmemiştim öyle. Hem ayaklarımız açıldı yürüdük azıcık.
6 dan sonra kafamı monitöre dayayıp uyudum, allahtan çekmemiş kimse hehe
Organizasyonu hazırlayan herkese, Dark-Legend'a yol tarifi için, diğerlerine de katılımları için çok teşekkürler.[signature][hline]
With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
  • 5 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Ne güzel günlerdi :D Playstation turnuvasını hiç unutmuyorum Barselona ilen :D kazanmıştım üst katta oynuyoduk biz 5-6 kişi turnuva için aşağıya inip yukarı çıkıyodum tekrardan :) Finalde kimi yendiimi hatırlamıyorum ama 3-1'den 3-3 ' e getirip sonra 4-3 bana boyun eymişti... Samüel Eto ile birbirinden şık goller attıydım o zaman özledim yaf :). Benzinlikçi falan bu insanlara noldu yarısı yok ortalıkta...
Mesaj tarihi:
dunya degsiti bu lan party den sonra ancak bir sey degismedi ankarada

(ver terminator muzigini)

DI DIN DIN DI DIN
DI DIN DIN DI DIN

http://www.tersninja.com/wp-content/uploads/2009/07/melih_gokcek.jpg
Mesaj tarihi:
http://neighbr.net/images/yo-dawg.gif
I HEARD YOU LIKE FORCED MEMES SO I FORCED A MEME INTO YOUR MEME
SO YOU CAN FORCE YOUR MEME WHILE FORCING A MEME

http://img571.imageshack.us/img571/9315/melihgokcek2.jpg
  • Yeni Oluştur...