Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Paticik LAN Party : Ankara" dan bildiriyoruz - Capcanlı

Messor

Öne çıkan mesajlar

said:
Cuce, 06 Şubat 2005 14:24 tarihinde demiş ki:
Yok yok olmamış hiç bi daha yapsınlar bu sayılmaz.

Kılıç ''Arkadaşla'' bir ilgilenin *! Kılıç a bakarak sırıtır*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 06 Şubat 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
lol beyler, koskoca buluşmada tek resim mi çektiniz :)

Ee kolay değil burası Ankara ve burdakı üyelerde nüfuslu üyeler olunca o fotografa bile razı olun derim :P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 06 Şubat 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
Out ve HEren ne gunlerdı dımı Omahanın o sıcak tuzlu havasında o yokusu tırmanıslar :P

Şaka bır yana cok eglendık...

scout hedef ver bana:D[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maedhros_Laorx, 06 Şubat 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
said:
Soulbringer, 06 Şubat 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
Out ve HEren ne gunlerdı dımı Omahanın o sıcak tuzlu havasında o yokusu tırmanıslar :P

Şaka bır yana cok eglendık...

scout hedef ver bana:D

Uykusuzlugun verdıgı bır mayhoşlukla o an Omahada sankı kendım kacıyordum mauzerlerden yayılan ateşlerden baya eglendık ama tabı hemen verıyorum hedeflerı :P

Evet Nwn de yaparız bır dahakıne de Playstatıon cok ıyı degıldı yenıldım yaf,:PAma bır gol atabıldım Zero ya :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 06 Şubat 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
lol beyler, koskoca buluşmada tek resim mi çektiniz :)

O kadar eğlendik ki kendimizden geçmişiz. Foto çekmeyi unutmuşuz naaparsın ;) Artık bi dahakine...[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

Playstation da ikinci maç ta yenilip ayrılmam kötü oldu (Napalım hayvan sanerixe düştük orta sahadan gol atıyor adam )
Polisler işin tuzu biberi oldu, uzun zamandır gülmemiştim öyle. Hem ayaklarımız açıldı yürüdük azıcık.
6 dan sonra kafamı monitöre dayayıp uyudum, allahtan çekmemiş kimse hehe
Organizasyonu hazırlayan herkese, Dark-Legend'a yol tarifi için, diğerlerine de katılımları için çok teşekkürler.[signature][hline]
With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
Ne güzel günlerdi :D Playstation turnuvasını hiç unutmuyorum Barselona ilen :D kazanmıştım üst katta oynuyoduk biz 5-6 kişi turnuva için aşağıya inip yukarı çıkıyodum tekrardan :) Finalde kimi yendiimi hatırlamıyorum ama 3-1'den 3-3 ' e getirip sonra 4-3 bana boyun eymişti... Samüel Eto ile birbirinden şık goller attıydım o zaman özledim yaf :). Benzinlikçi falan bu insanlara noldu yarısı yok ortalıkta...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...