Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Paticik LAN Party : Ankara" dan bildiriyoruz - Capcanlı

Messor

Öne çıkan mesajlar

said:
Dark-Legend, 05 Şubat 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
flameeye ile Maedhros_Laorx'un arasındaki pompacıyı unutmuşsun, affedilir gibi değilsin

+1 o adam ne zman arkama geçti farkında deilim korktum resimde görünce:D[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

300le gidio demiş ya allam ne diyim :D[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!

asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin
ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dark-Legend, 05 Şubat 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
flameeye ile Maedhros_Laorx'un arasındaki pompacıyı unutmuşsun, affedilir gibi değilsin

anaa arkamızda adam varmış... bende farkında değildim. bişey yapmamıştır inşallah :p[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of
Sosyal ağlarda paylaş

Bu rekabetçi zihniyeti halen anlamış değilim. Yok özenti yok dandik. Yorum yapmak zorunda mı hissediyorsunuz? Biz elimizden geldiğince eğlendik, "güzeldi" yorumunu da yaptık..

İnat olsun : "herkese teşekkürler güzel oldu" :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 06 Şubat 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
Peh sizinki dandik olmuş

Bencede 1 fotoyla gecistirmisler :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
Sosyal ağlarda paylaş

Eh baron oldugumuz bır kere daha kanıtlanmış oldu ıstesekde ıstemesekde karanlık cıkmısız sıluetten farksız ehu :P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HerenIstiaron, 06 Şubat 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
said:
OutTrader, 06 Şubat 2005 14:25 tarihinde demiş ki:
kedi uzanamadığı ete...

ben kendime Vampir OSMAN diyorum da sen harbi vampirsin git kırmızı lens al

Out ve HEren ne gunlerdı dımı Omahanın o sıcak tuzlu havasında o yokusu tırmanıslar :P

Şaka bır yana cok eglendık...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...