syh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sabah erkenden işe gitmek için ayrılmak durumunda kaldım, hoşçakal diyemediklerim kusura bakmasın lütfen. organizasyon güzeldi ama, emeği geçenlere başda sigara içen beyazlı arkadaşa ve üst kat tayfasına tşkler :)[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yok yok, boyle sacma sey mi olur diye gelmemezlik etmezdim. son ana kadar gelirim diyordum hatta, outtrader sahit =) birtakim komplikasyonlar hede hodo. gelemedigime uzuldum cidden. kusura bakmayin. ekleme: ayrica herbir asamasinda kostek degil bilakis destek oldum organizasyona, kesin geliyorum diye =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 05 Şubat 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: black58, 05 Şubat 2005 17:23 tarihinde demiş ki: sabah erkenden işe gitmek için ayrılmak durumunda kaldım, hoşçakal diyemediklerim kusura bakmasın lütfen. organizasyon güzeldi ama, emeği geçenlere başda sigara içen beyazlı arkadaşa ve üst kat tayfasına tşkler :) Saol Kumandan Black ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Gelecek seferkine ben de ankarada olcam herhalde ona kesin gelirim =) Yalnız polislerle konusmak lazım adeks'te kafe sahipleri emniyetten izin almıslardı hicbi sorun da olmadan legal bi parti yapmıstık, gelecek sefere onu da ayarlamak lazım. Hani onemli bisey deil de olsa daha iyi olur.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 resimsiz parti mi olur yaw :-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 heren o ne ya koptum ahah[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bi dahakine bol resim koyarız artık burda pek fırsat olmadı çekmeye hem yukarda var resim işte :D [signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of [Bu mesaj flameeye tarafından 05 Şubat 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Soulbringer, 05 Şubat 2005 12:49 tarihinde demiş ki: Omahayı ASLANLAR gıbı ALDIK ahahaha !! :P üst kat tayfası iyidi:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 lan arada kaynayan ben oldum bi o takımda bi bu takımda .. bu arada sniperdan nefret ettim bariz 23523532 kere vurdum adam damage bile almadı yuhunuz[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ahaha heren o resim ne öyle :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:146/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 beyazlı sen konuşma bakim..:D edit:hatta nası ezdiysek ilk başlarda tehdit bile edildik.. [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 05 Şubat 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Burdan da mrmedia'ya bana her daim köstek olan gence bir mesaj iletmek istiyorum : "Bu lan party oldu koçum." Yukarı tayfası da tam artislerdi valla :P, ama gerçek şu ki takımlar eşitlensin diye ben aşağıdan onlara geçince adama benzediler. Tabi benim geçmem, beni merkez aldıktan sonra 3 metrelik bir çapım var dersek; kaç kişiyi etkiledi onu siz hayal edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Arkadaşlar kusura bakmayın biraz geç oldu ama işte çekilen tek resim :) (Resimde bi ben yokum :/ ) Bu arada gelen herkese ve ozellikle organizasyonu düzenleyen sanerixx'e teşekkürler. Gerçekten çok eğlenceliydi(Özellikle bf1942'de 3-0 biten kılpayı kazandığımız omaha beach bölümü :) )[signature][hline]I love you but, i love your butt.Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 soldan sağa: ? oturanlar: ?[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ahahaha resim de bombaymış be. efendim rica ederim, organizasyona emeği geçen loras ve dark legendcığıma da teşekkür ederim burdan, az yol yürümedik kafe bulacaz diye bir ay önce :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 valla kardeş ne yalan soylim herkesin nickini bilmediğimden yazmadım. Onu da başkası yazsın.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kırmızı ceketli kim kosedeki :D[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: sanerixx, 05 Şubat 2005 23:08 tarihinde demiş ki: ahahaha resim de bombaymış be. efendim rica ederim, organizasyona emeği geçen loras ve dark legendcığıma da teşekkür ederim burdan, az yol yürümedik kafe bulacaz diye bir ay önce :) Özellikle en sağdaki amcam parlıyo :-D[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: eraygnr, 05 Şubat 2005 23:09 tarihinde demiş ki: kırmızı ceketli kim kosedeki :D O yeni pati benzinci pati. :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kirmizi ceketli beyazli arkadasin arkadasiymis kirmizi beyaz takiliyorlarmis sag bastaki oturan benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ayaktakilerden bildiğim niklerini soldan black58 -rince-flameeye-benzinci-ben-choko(beyazlı)-sanerixx-harvester-?-?[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 05 Şubat 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 oturanlardan 4.sü de benim aha alnım parlamış eheh [signature][hline]aka Dent "First they ignore you. Then they laugh at you.Then they fight you. Then you win." -Mahatma Gandhi [Bu mesaj Dark-Legend tarafından 05 Şubat 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 lan şaka maka çok güzel oldu ya, resmi gördükçe keyfim yerine geliyo .[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ağacın arkasındaki çantasını böyle göze sokar bir şekilde yere koyan ve alakasız gölgelenen de benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: NuKe, 05 Şubat 2005 23:04 tarihinde demiş ki: soldan sağa Ayaktakiler: black58, rincewind, flameeye, Maedhros_Laorx, chokoparty a.k.a beyazlı , sanerixx a.k.a elebaşı organizatör, harvester, 333, ares, pompacı bab (üye yapcaz bunu) Oturanlar : Herenİstiaron, Zerokull a.k.a Barça, Soulbringer, Dark_Legend a.k.a hardware uzmanı lol, Loras a.k.a üst kat ajanı, Outtrader a.k.a the godfather (ulan tam internet kafe kıyafeti ha ahahha), Fheday a.k.a delikanlı çocuk (polis kimlik verin biriniz diyo bu atlayıp veriyo ahah), Wispy, eng, homoid a.k.a "geç geldim erken gidiyorum" fotocu: NukE a.k.a ünlülerin fotoğrafçısı not: karıştırdığım varsa affetsin :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar