Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 beyler bu adamlar biraz temkınlı konustu sanki. aşağıda olursak anlamazlar filan? yani anlasalar heralde bu sefer gideriz merkeze.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 nerede yapıyorsunuz ? 7evlere yakın mı?[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bahçeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 7evler turu attık zaten :) hatta benzincide fotograf cektirdik. oradan amcamın birisi koştu durun bende geliyim filan.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bişey olmaz siz eğlenmenize bakın biz zamanında çok kaldık oralarda.. :) belki birazdan bende akarım ortama.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ulaaa özledim be ankarayı...[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Simdiden acilcak topicleri gorebiliyorum,paticikleri hapishaneden kacirma falan :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Polis geldi kimlikleri aldı tutanak için beyaz a4 kağıt çıkardı. Dilekçeye başlamadan önce "beyazlıya ayrı muamele" diyerekten girişti olaya. Beyazlı arkadaş (zuhaha beyazlı) sigara içiyomuş arkada da uyarı varmışmış.. O da ne? 594.200.000 tl.. Bu arada ben hala battlefield oynuyorum :D çaktırmayın.. Sonra tutanak yalan oldu çıkardı bizi ve yarım saatlik sokak turundan sonra kafeci abimiz(akıllanmadı) aradı ve "hadi gelin" dedi :D... geyikleri ve detayları herkes yazdıkça öğrenirsiniz şimdi ben oynuma dönücem hahaha...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Demon_of_Hell, 05 Şubat 2005 03:00 tarihinde demiş ki: ehe ist - ank sidik yarışına nokta kondu o zaman :) konamadı :) aynen devam ediyoruz olaya polisleri de aldık yanımıza.[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 polis pis bastı...ne biçim organizasyon sanerixxxxx[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sadece polisler değil, benzinci amcalarımda var :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ank keep going[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hiç bir güç lan partyi bozamaz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ah be merkeze götürselerdi de eğlenseydik azcık ya[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 zuhauh sus lan beyazlı :D neyse ben oyuna giriyom haydi[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 cokopartinin imzası.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ah bugünmüydü tüh :( hmm resim isterük..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:145/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 orc_lord yine yardın abi ahaha :D Benim dün gado'da extram çıktı,oraya gitmek zorunda kaldım bugun gelemedim bühü :( 11:30da program bitti ordanda mayday'e geçtik. Saat 3 gibide evde oldum neyse sanerixx deneyim kazandı bidahakini maydayde yaparız artık :D Girişleri 40 milyondan hesaplarsan bi parti yaparız artık :D 40tan fazla tutar ama heralde. Resim isteriz buarada.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 aslında şu patiler biraz deli olsa yaparız istanbulda bi parti koraxda gelir çalar felan fıstık.. süper olur.. bole alkollu bi gece sebbehe gadar..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 haha polis fln patlamışsınız ne iş :P eee ösenti parti böle olur[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 polislerle counter oynayın siz terorist olun paso yenilin egolarını okşayın polislerin o zaman bi sorun çıkmaz..[signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 05 Şubat 2005 05:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 nedanko lol ee resim isterük[signature][hline]Bronx'un adına bir dakikalık resync Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: nedanko, 05 Şubat 2005 04:52 tarihinde demiş ki: aslında şu patiler biraz deli olsa yaparız istanbulda bi parti koraxda gelir çalar felan fıstık.. süper olur.. bole alkollu bi gece sebbehe gadar.. Ne lan şeymiyim ben terbiyesiz :D Ehehe şaka biyana neden olmasın,ankarada ben öyle bişey yapmayı düşünüyorum (ciddi ciddi) Çebvrem geniş nasıl olsa,bikaç yerle görüşüp,içkili içkisiz 2 fix menü hazırlatıp (ucuz bi fiyata elbette)öyle bişey yapmayı düşünüyorum,Bizbize yine aramızda.Ben benim gurubu toparlarım,çalarız söyleriz,gitar çalanlar sahneye gelir,şarkı söyleyenler gelir falan fişman güzel olur yani. Sanerixx'te organizasyonla ilgilenir nıhaha :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hadi len sanerix ilgilenirse polis basar..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 halen tam gaz devam ediyoruz bu arada patlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar