Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Paticik LAN Party : Ankara" dan bildiriyoruz - Capcanlı

Messor

Öne çıkan mesajlar

Bişey olmaz siz eğlenmenize bakın biz zamanında çok kaldık oralarda.. :) belki birazdan bende akarım ortama.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

Polis geldi kimlikleri aldı tutanak için beyaz a4 kağıt çıkardı. Dilekçeye başlamadan önce "beyazlıya ayrı muamele" diyerekten girişti olaya. Beyazlı arkadaş (zuhaha beyazlı) sigara içiyomuş arkada da uyarı varmışmış.. O da ne? 594.200.000 tl.. Bu arada ben hala battlefield oynuyorum :D çaktırmayın.. Sonra tutanak yalan oldu çıkardı bizi ve yarım saatlik sokak turundan sonra kafeci abimiz(akıllanmadı) aradı ve "hadi gelin" dedi :D... geyikleri ve detayları herkes yazdıkça öğrenirsiniz şimdi ben oynuma dönücem hahaha...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord yine yardın abi ahaha :D
Benim dün gado'da extram çıktı,oraya gitmek zorunda kaldım bugun gelemedim bühü :(
11:30da program bitti ordanda mayday'e geçtik.
Saat 3 gibide evde oldum neyse sanerixx deneyim kazandı bidahakini maydayde yaparız artık :D
Girişleri 40 milyondan hesaplarsan bi parti yaparız artık :D 40tan fazla tutar ama heralde.
Resim isteriz buarada.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 05 Şubat 2005 04:52 tarihinde demiş ki:
aslında şu patiler biraz deli olsa
yaparız istanbulda bi parti koraxda gelir çalar felan fıstık.. süper olur..
bole alkollu bi gece sebbehe gadar..

Ne lan şeymiyim ben terbiyesiz :D
Ehehe şaka biyana neden olmasın,ankarada ben öyle bişey yapmayı düşünüyorum (ciddi ciddi)
Çebvrem geniş nasıl olsa,bikaç yerle görüşüp,içkili içkisiz 2 fix menü hazırlatıp (ucuz bi fiyata elbette)öyle bişey yapmayı düşünüyorum,Bizbize yine aramızda.Ben benim gurubu toparlarım,çalarız söyleriz,gitar çalanlar sahneye gelir,şarkı söyleyenler gelir falan fişman güzel olur yani.
Sanerixx'te organizasyonla ilgilenir nıhaha :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...