Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Paticik LAN Party : Ankara" dan bildiriyoruz - Capcanlı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bişey olmaz siz eğlenmenize bakın biz zamanında çok kaldık oralarda.. :) belki birazdan bende akarım ortama.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Mesaj tarihi:
Polis geldi kimlikleri aldı tutanak için beyaz a4 kağıt çıkardı. Dilekçeye başlamadan önce "beyazlıya ayrı muamele" diyerekten girişti olaya. Beyazlı arkadaş (zuhaha beyazlı) sigara içiyomuş arkada da uyarı varmışmış.. O da ne? 594.200.000 tl.. Bu arada ben hala battlefield oynuyorum :D çaktırmayın.. Sonra tutanak yalan oldu çıkardı bizi ve yarım saatlik sokak turundan sonra kafeci abimiz(akıllanmadı) aradı ve "hadi gelin" dedi :D... geyikleri ve detayları herkes yazdıkça öğrenirsiniz şimdi ben oynuma dönücem hahaha...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
said:
Demon_of_Hell, 05 Şubat 2005 03:00 tarihinde demiş ki:
ehe ist - ank sidik yarışına nokta kondu o zaman :)

konamadı :) aynen devam ediyoruz olaya polisleri de aldık yanımıza.[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma
Mesaj tarihi:
polis pis bastı...ne biçim organizasyon sanerixxxxx[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
ah be merkeze götürselerdi de eğlenseydik azcık ya[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
All of us visionaires..

Mesaj tarihi:
zuhauh sus lan beyazlı :D

neyse ben oyuna giriyom haydi[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
All of us visionaires..

Mesaj tarihi:
orc_lord yine yardın abi ahaha :D
Benim dün gado'da extram çıktı,oraya gitmek zorunda kaldım bugun gelemedim bühü :(
11:30da program bitti ordanda mayday'e geçtik.
Saat 3 gibide evde oldum neyse sanerixx deneyim kazandı bidahakini maydayde yaparız artık :D
Girişleri 40 milyondan hesaplarsan bi parti yaparız artık :D 40tan fazla tutar ama heralde.
Resim isteriz buarada.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
polislerle counter oynayın siz terorist olun paso yenilin egolarını okşayın polislerin o zaman bi sorun çıkmaz..[signature][hline]

[Bu mesaj nedanko tarafından 05 Şubat 2005 05:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 05 Şubat 2005 04:52 tarihinde demiş ki:
aslında şu patiler biraz deli olsa
yaparız istanbulda bi parti koraxda gelir çalar felan fıstık.. süper olur..
bole alkollu bi gece sebbehe gadar..

Ne lan şeymiyim ben terbiyesiz :D
Ehehe şaka biyana neden olmasın,ankarada ben öyle bişey yapmayı düşünüyorum (ciddi ciddi)
Çebvrem geniş nasıl olsa,bikaç yerle görüşüp,içkili içkisiz 2 fix menü hazırlatıp (ucuz bi fiyata elbette)öyle bişey yapmayı düşünüyorum,Bizbize yine aramızda.Ben benim gurubu toparlarım,çalarız söyleriz,gitar çalanlar sahneye gelir,şarkı söyleyenler gelir falan fişman güzel olur yani.
Sanerixx'te organizasyonla ilgilenir nıhaha :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
  • Yeni Oluştur...