RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 beyler warrior bir char accamda statları nasıl vereyim tavsiyeler veririmisiniz ...[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ??
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 90 hp gerisi strrrr wercen ama istersen int yüklenp zeki bi warrior olabilirsin :P
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 warriorun aptalı makbuldur.oyle yapaym mi bole yapaym mi die cok sormucak.(kastım int geyii warrior arkadaslar alınmasın lutfen)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u [Bu mesaj mrproblem tarafından 08 Şubat 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir]
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tabiiii olumm mp we int yüklencen sonrada wurmaycan konuscan aadamlarla eeueheuh
RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 warriorda int neye yarar bu oyunda?[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ??
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 warriorda sadece hp ve str ye wericeksin int mp dex gerisi hc birseye yaramaz.warriorlar hakkında cok bilgim olmadıgından hp yi kacta str yi kacta tutacagın hakkında birsey soyleyemem ama str nin hp den cok daha fazla durması gerekli onu biliorm[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 biboka yaramazzz tabe sen 90 hp yap kalanını str wer eniyisi böle
RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ok tesekkurler[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ??
Öne çıkan mesajlar