Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 256 kablo kullanıcısıyım emule gokhan 2604 dü sanırım onu kullanıyorum. daha önceden uploadu 1 yapardım öyle download ederdim kabloyu 256 yaptıktan sonra gördümkü uploadu artırınca download hızımı etkilemiyor , eskiden 3 4 arası uploadum vardı ve o zamanlar etkiliyordu bi hayli. herneyse sorun şu share e 40 gb açtım emule da sıraya girenlere bakıyorum herkez benim incoming yada temp imdeki dosyaları çekiyorlar orada 3000 den fazla mp3 var kimse onları request etmemiş aklıma dosyalarımı göremedikleri sorunu geldi onları neden görmüyorlar ? eski sürümlerde mp3 lerimi açtığım zaman birsürü insan sıraya girerdi çekmek için ama bu gokhanda bu böyle değil kimse çekmiyor . sadece incoming ve temp e request gelmiş birde preferences daki enable signature olayı nedir ? onu açmalımıyım ? kendisi kapalıydı. Ayrıyetten emule a share edince dosyaları emule un açılması bayağı uzun sürdü açıldı kasıldı kaldı 1 2 dakika bunu her açılışta yapacakmı asıl soruma geri döneyim , 5k upload verdim insanların benden birşeyler çekebilmesi için. share yapıyorum ama kimse benim share ettiğim dosyaları çekmiyor. herkez incoming veya temp deki dosyalara dadanıyor bir yardım edermisiniz.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 baskalarının senın share ettıgın dosyaları download etmesı sana bır artı saglamaz. kredi olayı icin yapıyorsan. ayrıca incoming dekı dosyalarıda baska bır yere tasımanı tavsıye ederım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yahu ben ne diyorum share yapayım insanlar benden çeksin nasılsa etkilemiyormuş downloadumu hattımın hızını yükselttikten sonra, sen diyorsun incomingdekileride başka yere koy. afedersin sen koy ben koyim ahmet koysun mehmet koysun serdar koysun kimden çekiceksin dosyaları bir düşündünmü ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 işine geliyosa ben tavsiyede bulundum benim download felsefem bu "hep download no upload" yaz bi yere lazım olur ilerde ek: paylasım yapmak istiyorsan fincan mod kullan gokhan modu yapanlar upload mıktarını azaltmak download u arttırmak ıcın yazmıslardır. [Bu mesaj Thunderbird tarafından 07 Şubat 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Thunderbird, 07 Şubat 2005 23:52 tarihinde demiş ki: işine geliyosa ben tavsiyede bulundum benim download felsefem bu "hep download no upload" yaz bi yere lazım olur ilerde ek: paylasım yapmak istiyorsan fincan mod kullan gokhan modu yapanlar upload mıktarını azaltmak download u arttırmak ıcın yazmıslardır. [Bu mesaj Thunderbird tarafından 07 Şubat 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] hayır işime gelmiyor uzun senelerdir kullanıyorum emule u mldonkey gibi birsürü değişik sürümde denedim bu emule networkunde ve ayrıca senin felsefen beni ilgilendirmiyor. hep download no upload muş güleyimmi ? ağlayayımmı ? yukarıdaki yazdığım yazıyı iyice dikkatli bi oku. herneyse seninle tartışmaya gelmedim sorunun cevabını bilen birisini arıyorum. teşekkür ederim[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 normal upload yapsın diyorsanız gokhan mode kullanmayın. gokhan mode 1 kb ile kısıtlıyor uploadu benim bildiğim[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Herkes leecher olmuş sömürüyo ondan sonra da download hızım 1 aydır düşük neden download yapamıyorum diye ağlıyorlar sağda solda. Türk filmlerini indirmek işkence oldu, aynı kaynak sayısına sahip yabancı filmler rahatlıkla inerken türk filmleri aylarca direniyor. Hep download no upload, hey allaım ya.. Edit: Arkansis bence paylaşım yapmak istiyosan mp3 kullanma. Emule de daha çok albümler paylaşımda duruyor. Mp3 paylaşımı çok az ve paylaşmak istediğin dosyaları incoming e koy, biraz dağınık oluyor ama başka bir yolunu bilmiyorum. [Bu mesaj onurf tarafından 08 Şubat 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar