di Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Ogrenemedin gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 huun said: çocuk yetiştiren ya da yetiştirmiş, iyi kötü 2 gr. espri anlayışı yeşermiş, babasının annesine bok gibi davrandığı siktiri boktan bir aile ortamında odun! gibi yetişmemiş herkesin anladığı gibi, burada sosyal duyarlılık kasacak bir konu yok arkadaşlar. 2 yaşında çocuğun nerede ne yapacağını anne ya da babasının sorumluluğu görebilecek tiplere 10 sene önce belki cevap yetiştirmeye çalışırdım, şimdi çalışmam. hatundan korkup, gidip çocuğa aferim lan diyemedim diyorum, 44 iq tipler "sus" kelimesini bilmesini bile benim suçum ilan ediyor. bu da pati'nin kalitesini belli etsin hadi. gene de 1 kişiye cevap vermek gerekirse: Patice said: 'anne su' demiş olamaz mı? sen sus kadın ben ne duyduğumu biliyorum sdsdfs Yahu okuzlugun kitabini yazdin tek post'la aile icinde kalmasi, gulunup gecinilmesi gereken seyi suraya getirerek, karina su terbiyesizligi yaparak, yetmedi geldin benim aileme saldirdin verecek cevap bulamayinca, siktiri boktan ilan ettin. Bir sonrasi asama bizi yetistirenlere falan sovmek olarak heralde biraz daha uzarsa? Neyse, hayvanla hayvan oluyorum, cevap verip kitliyorum. Hadi yuru ne yapiyorsan yap simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar