Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaklaşık 1 Ay var ama :) sevgililer günü hediyesi için öneriler..

pan

Öne çıkan mesajlar

hehe bu konu bi yerden gözüme tanidik geldi sanki .. malodu acmisti galiba bu topici daha önceden ... deja vu:-D bence hediyeyi alcagin kisiye karsi ne hissettiklerin önemli ,onu sen taniyosun ,biz tanimiyoruz sonucta icinden geleni hediye etmelisin.. bu olay kalpten gelmeli bence :-) carsiya cik bi dolas zaten kendi kendiliginden bulursun hediye etcek bisiyler.. ama yinede o aldigin hediyenin manevi bi degeri olmasi önemli bence..[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
Sosyal ağlarda paylaş

benimde evLenmeme 21156451205750210300000000 sene var ama bi zahmet sende bana bir saLon önerisinde buLun[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

(bkz: melodu) eheh 20 dk de o topic 350 msg almıştı bonepart bile uçmuştu o gun :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

[Bu mesaj Endoret tarafından 19 Ocak 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu tür konuların yeniden acılmamasında bir sakınca yok.

gecen sene acılan sevgililer günü hakkıdnaki konu baslıklarını bu sene devam ettirmek anlamsız, hem yeni ayzılanları takip etmek zor oluyor.

bu tarz her sene tekrarlanan konuları yeniden acabilirsiniz, konu ile baglarsak; hatta yeniden acmanız önerilir. her sene sevgiliye yeniden hediye almak gibi düşünün ; )
Sosyal ağlarda paylaş

bence sevgililer gününde yılbaşında ne aldısan onu tamamlıycak birt şey al. örnek:

yılbaaşında kolye aldıysan- küpe
yılbaşında müzik kutusu aldıysan - müzik kutusuna koylucak çukulata[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kastettigim sey degisik biseyler yani.. hatunun agzi acik kalir ya öyle =) yani gidip sirf bisey hediye etmek diil olay :-) örnek vercemde aklima gelmio simdi.. senin dediklerinde süpriz olcak tamam ne aldigini bilmicek ama benim bahsettigim olay o diil :-) hani olur ya böyle ehmm aman neyse cok fasla film izliom heralde :-D[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
Sosyal ağlarda paylaş

sölemiceksen bari hic bahsetme ya simdi merak ettim :-) ehe ayrica freedom kendi emeginle yaptigin kücük bisey bile yeter bence asil olay icinden gelmesi.. yani böyle atki matki bos isler :-P güsel bi ask mektubu bile iyi olur yaninda :)[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar ben kız arkadaşımla yılbaşından sonra çıkmaya başladım:) şimdi ben ne alayım:)şöyle şiir+mektup ikilisiyle gidecek bişiyler?[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi?
-???Evet...
-Ne kemiği peki???
-????
(Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P )
--------------------------------------------------
Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
---------------------------------------------------
Sıkıldık Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgililer gününde hediye alabilecek birilerim olsaydı...

Peki saplar gününde kim bana hediye alcak?[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...