pan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yazarmısınız =)) aklımda bissürü karışık şey var ama, sevgili patilerin de önerilerini ve ya verdikleri hediyeleri duymak istedim :D[signature][hline]wtf? [Bu mesaj pan tarafından 19 Ocak 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hehe bu konu bi yerden gözüme tanidik geldi sanki .. malodu acmisti galiba bu topici daha önceden ... deja vu:-D bence hediyeyi alcagin kisiye karsi ne hissettiklerin önemli ,onu sen taniyosun ,biz tanimiyoruz sonucta icinden geleni hediye etmelisin.. bu olay kalpten gelmeli bence :-) carsiya cik bi dolas zaten kendi kendiliginden bulursun hediye etcek bisiyler.. ama yinede o aldigin hediyenin manevi bi degeri olmasi önemli bence..[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 benimde evLenmeme 21156451205750210300000000 sene var ama bi zahmet sende bana bir saLon önerisinde buLun[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ups arasaydık bi, ariim bi koşu bare mave arada fark var biri 1 ay hediye almak için olan süre boş konuşma ltfn.[signature][hline]wtf? [Bu mesaj pan tarafından 19 Ocak 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yok zaten o topicte bu konu haric hersey vardi hehe arattirma bosuna kilitlenmisti hatta :-D[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 (bkz: melodu) eheh 20 dk de o topic 350 msg almıştı bonepart bile uçmuştu o gun :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 19 Ocak 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bu tür konuların yeniden acılmamasında bir sakınca yok. gecen sene acılan sevgililer günü hakkıdnaki konu baslıklarını bu sene devam ettirmek anlamsız, hem yeni ayzılanları takip etmek zor oluyor. bu tarz her sene tekrarlanan konuları yeniden acabilirsiniz, konu ile baglarsak; hatta yeniden acmanız önerilir. her sene sevgiliye yeniden hediye almak gibi düşünün ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bence sevgililer gününde yılbaşında ne aldısan onu tamamlıycak birt şey al. örnek: yılbaaşında kolye aldıysan- küpe yılbaşında müzik kutusu aldıysan - müzik kutusuna koylucak çukulata[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bir çift kedi patisi.[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 romantiq bisileerr..! mesela süpriz yaparsan cook hos olabilir =)[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bir patinin bununla ilgili bişeyler yazdığını okudum bende az evvel..http://forum.paticik.com/view.php?id=107757[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya kastettigim sey degisik biseyler yani.. hatunun agzi acik kalir ya öyle =) yani gidip sirf bisey hediye etmek diil olay :-) örnek vercemde aklima gelmio simdi.. senin dediklerinde süpriz olcak tamam ne aldigini bilmicek ama benim bahsettigim olay o diil :-) hani olur ya böyle ehmm aman neyse cok fasla film izliom heralde :-D[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 $ımdı bı$ey derdımde ayp olur..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sölemiceksen bari hic bahsetme ya simdi merak ettim :-) ehe ayrica freedom kendi emeginle yaptigin kücük bisey bile yeter bence asil olay icinden gelmesi.. yani böyle atki matki bos isler :-P güsel bi ask mektubu bile iyi olur yaninda :)[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Evet katılıyorum sana şiir yaz şiir..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bir çift eldiven.. olabilir.[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ya arkadaşlar ben kız arkadaşımla yılbaşından sonra çıkmaya başladım:) şimdi ben ne alayım:)şöyle şiir+mektup ikilisiyle gidecek bişiyler?[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! --------------------------------------------------- Sıkıldık Tarih_Hastası'nın c/p lerinden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 taki... kolye bileklik falan iyi gider bence senin durumuna..[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Sevgililer gününde hediye alabilecek birilerim olsaydı... Peki saplar gününde kim bana hediye alcak?[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sapin teki alir :-D[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Koku falan almayın yani biticek bişey almayın ben şahsen sey yaptırmayı düşünüyorum bi yastık alıcam seni seviyorum yazan kalp şeklinde yada resmimizin olduğu kalp seklinde bi yastık yaptırırım belli olmaz[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 way bi yastikta kocarsiniz insallaaaa :-D[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 üzerinde ikinizinde ismi kazılı yada yazılı ufak tefek yada gocaman seyler[signature][hline]imza, tAKA AAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 peruş ayı almayında... baktıkca hatırlama mevzusu adamı katil bile eder[signature][hline]imza, tAKA AAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 dusunemiyorum bile manzarayi[signature][hline]imza, tAKA AAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar