Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

herşeyden kaçmak uzaklaşmak olan bütün kötü olayları bitirirmi yoksa daha mı kötü olur

hale

Öne çıkan mesajlar

Neyden uzaklaşmak istediğine balı. Bazen üstüne gitmen gerekir.

NOT: Bu soru bu topicde cevabını bulursa (sorduğun şekilde) kafamı kazıtıcam. Yemin ediyorum.

Tamam geniş insanlarızda bukadar geniş soruya cevap zor :)[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Sosyal ağlarda paylaş

bunu yapmak isteyen bir tanıdıgım wardı hatta yaptıda kendini inzivaya cekti.Sonra geldi bir haftanın sonunda dayanamayıp.Yalnızlık herseyden uzaklashmak daha buyuk bir sorunmus dedi.Sanırım uzaklasmıcam bundan sonrada sorunları kucumsemeyi onları cozmeyi deneyecegim dedi.Kacsam da onlar aynı yerlerinde duruyor kacınca daha da sorun eklenior ustune dediydi.Aklıma geldi yazaym dedm bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

saçmasapan konuşmayın
asla çare olmaz
çünkü hereşyden uzaklaşamazsın
ve eğer uzaklaşabilirsen
çare isteyen yeni dertler orda seni bekliyo olacaktır
arkandaysa yine sorunlar...[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi
rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..

arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem
Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

bi kızla konuşma biçimine bak
*!sopasını çeker*[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi
rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..

arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem
Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CriticalObject, 08 Şubat 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
saçmasapan konuşmayın
asla çare olmaz
çünkü hereşyden uzaklaşamazsın
ve eğer uzaklaşabilirsen
çare isteyen yeni dertler orda seni bekliyo olacaktır
arkandaysa yine sorunlar...

Abi dengeli biraz ya mesajın güzel tamam da. Şu kısmı niçin?
"saçmasapan konuşmayın" Bu kısım direk tepki toplamana neden oluyo. Medeni insanlarız biz. Sende öle ol.[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Sosyal ağlarda paylaş

Dün geçirdiğim dönemi genel olarak değerlendirirken , fizik lab. derslerini de düşündüm ve şöyle mükemmel bir atasözü yazdım ... hehe .. Evet şöyle :

Her taşta bir miktar altın vardır .. Ama her altında taş yoktur .. !

Nasıl ?
Neyse bunun ne ilgisi var diyecek olursanız bende bilmiyorum ..
Ha konuyada cevap vereyim , ben eskiden hep kaçmayı severdim ama bunun sadece ertelemek olduğunu öğrendim o yüzden artık en kısa zamanda yüzleşmeye çalışıyorum[signature][hline]a.k.a Vampir OSMAN
Sosyal ağlarda paylaş

kankam neden boyle bısıy dusundugunu anlamadım hemde dostum oldugun halde ama sana cevap verım uzaklasmak hıc bı zaman care degıldır unutmak ııstıyosan gerıye bakma bugunu yasa ve yarın dusun benım neler yasadıgımı sen bılıyosun aslında bunları yuzune karsıda soylerdım ama madem sen benden gızlı boyle bır soru sordun bende sana soylemeden boyle cvp verım[signature][hline]It's Better toburn of then to Fode away...!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...