Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Cıkıs tarihi

BlackWolf55

Öne çıkan mesajlar

anlamamıyorum bu ısı her her sacmalık bızde abı oyunu alırız para hesabdan kesılır beklenır cargoda sorun cıkar zamanında cıkmaz anlıcanız bunllar mılletle kafa yapıyolar ne varsa yabancu sıtelerde var adamlar parayı cekmıyolar bıkere maıl atsanız cevap bekleme olayı yok ılgı super ne varsa bızım turklerde var protesto edecen butun sıparıslerı ıptal edecen ellerınde patlayacak
Sosyal ağlarda paylaş

EE sonucda kım dogru soyluyo arkadaslar ?? bızımkılermı ayın 18 yoksa 11 mI??? bu arada oyunu avadan alanlar ıcın tel numarası bu 0212 236 41 52 burdan 3 tuslayın damla hanım cıkıyo onla bırebır temasa gırıp acıklayıcı ve aydınlatıcı bılgı verıyı ( asılmayın ben asılıyom) :P
Sosyal ağlarda paylaş

DİKKAT! Bu ürün ön sipariştedir. Dağıtıcı firma tarafından duyurulan dağıtım tarihi 20 Şubat 2005'dir. Ön sipariş uygulaması siz üyelerimizin sınırlı sayıda gelecek olan bazı ürünleri önceden ayırmanız ya da ürünler henüz dağıtıma başlamadan daha uygun fiyatlara satın alabilmeniz amacı ile yapılmaktadır. Zaman zaman ön siparişte olan ürünler duyurulan dağıtım tarihlerinde hazır olmayarak dağıtım tarihleri ertelenebilmektedir, lütfen siparişinizi bunun bilincinde olarak veriniz. Verdiğiniz bir ön siparişi ürün dağıtımı başlamadan önce istediğiniz zaman [email protected] adresine e-mail atarak iptal edebilirsiniz, bu durumda ödemiş olduğunuz para kredi kartınıza geri yatırılacak

hayda arkadaslar ne ıs?? avaturkde aynı ısı yapıyolar ayın 20 dagıtım dıyolar eheh abı adamlar oyunu 18 de cıkıyo dıyolar aaha kopdum adamlar blızzartdan bıle ustunler neyse yıne bızım ıcın bekleme ye devam en azındansendıt den sıparımvar hem onu hemde bunu ıptal ettırmeyecem ıkısıde gelsın be
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...