BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Arkadaslar oyun 11 subatda cıkmıyormu oysakı weblebi.com oyunun cıkıs tarıhını 18 subat olarak degıstıgını yazmıs ve onceden alan musterılerı ıcın getırecegını yazmıs sayfasında ne laka sımdı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tü rkiyeye 18 inde gelebilir anca sanırım[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 lol türkiyeye geç geliyor sadece yoksa oyun 11 şubatta başlıyacak.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yok abı adamlar oyle bı yazmıslarkı oyunun avrupa cıkısı olarak 18 subat demısler pesınede 21 dagıtıma baslayacaklarını yazmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 onlar mı çıkartıyormuş oyunu eğer birşeyden haberleri yoksa resmi sitesine girer bakar insan yok amaç insanları kandırmaksa yazık!![signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 anlamamıyorum bu ısı her her sacmalık bızde abı oyunu alırız para hesabdan kesılır beklenır cargoda sorun cıkar zamanında cıkmaz anlıcanız bunllar mılletle kafa yapıyolar ne varsa yabancu sıtelerde var adamlar parayı cekmıyolar bıkere maıl atsanız cevap bekleme olayı yok ılgı super ne varsa bızım turklerde var protesto edecen butun sıparıslerı ıptal edecen ellerınde patlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Weblebi'ye şu an baktım WoW ile ilgili hiçbir haber göremedim.Üye değilim belkide ondandır.[signature][hline]Oynayalim.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Üyelikden degil oyun yok zaten sitede...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Evet black karar kıldık sitede oyun yok.Sen nerden edindin bu bilgiyi.Sana mail falan atılar sanırım :/[signature][hline]Oynayalim.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yok abı ne maılı adamlar koskacaman yazmıslar sayfalarına oyunun avrupada cıkıs tarıhı 18 oldu dıye varya goz gore yalan soylenmez ya sanırımbu adamlar bu ısın cıddıyetınde degıller abı sadece enayı yerıne konuluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Black suandan bahsediyorsan eger biz görmüyoruz yanlisin olmasin?[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 orda koskacaman arat varya aratın orda cıkıyo zaten[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ok simdi gördüm aynen telefonda söyledilerini yazmislar.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 EE sonucda kım dogru soyluyo arkadaslar ?? bızımkılermı ayın 18 yoksa 11 mI??? bu arada oyunu avadan alanlar ıcın tel numarası bu 0212 236 41 52 burdan 3 tuslayın damla hanım cıkıyo onla bırebır temasa gırıp acıklayıcı ve aydınlatıcı bılgı verıyı ( asılmayın ben asılıyom) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 www.wow-europe.com onu bunu bilmem de, Blizzard'ın yalan söylemediğine eminim.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 DİKKAT! Bu ürün ön sipariştedir. Dağıtıcı firma tarafından duyurulan dağıtım tarihi 20 Şubat 2005'dir. Ön sipariş uygulaması siz üyelerimizin sınırlı sayıda gelecek olan bazı ürünleri önceden ayırmanız ya da ürünler henüz dağıtıma başlamadan daha uygun fiyatlara satın alabilmeniz amacı ile yapılmaktadır. Zaman zaman ön siparişte olan ürünler duyurulan dağıtım tarihlerinde hazır olmayarak dağıtım tarihleri ertelenebilmektedir, lütfen siparişinizi bunun bilincinde olarak veriniz. Verdiğiniz bir ön siparişi ürün dağıtımı başlamadan önce istediğiniz zaman [email protected] adresine e-mail atarak iptal edebilirsiniz, bu durumda ödemiş olduğunuz para kredi kartınıza geri yatırılacak hayda arkadaslar ne ıs?? avaturkde aynı ısı yapıyolar ayın 20 dagıtım dıyolar eheh abı adamlar oyunu 18 de cıkıyo dıyolar aaha kopdum adamlar blızzartdan bıle ustunler neyse yıne bızım ıcın bekleme ye devam en azındansendıt den sıparımvar hem onu hemde bunu ıptal ettırmeyecem ıkısıde gelsın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 dagitici firma derken blizzard dan bahsetmiyo bence esen ... den bahsediyo..turkiyedeki dagitici firma o cunku weblebi falan onlardan alıyo diye biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar