hellspe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 evet arkaslar Nisan 1986 C.Bulls B.Celtics Playoff ilk tur ikinci macınında efsanevi yıldız M.Jordan 63 sayılık muthıs bir persomans sergılmıstı ve o yıl rookie di ve o macta yenilmisti Bulls mactan sonra ise baska bi efsanevi yıldız ise L.Bird ise su acıklamayı yapmıstı:'Asla onun(M.J) o gun sahada bize karsı yaptıklarını yapabilcek bir oyuncu dusunememistim.Tanrı sanki Jordan'ın kılıgına gırmıstı'.[signature][hline][b]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa [Bu mesaj Cheester tarafından 05 Şubat 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 MJ olmak kolay değil, gerçekten müthi$ bi yetenekti.[signature][hline]jan d.
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Majesteleri...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 From North Carolina..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ee yani?her attığı 50 sayı için topic açmıcan herhalde?ya da t-mac attığı 63 sayıyı da topic olarak aç da batsın burası?sırf laf olsun diye topic açmayın lütfen[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya bi güzellik olsun diye açmış iyide yapmış bu kadar agresif olmayalım..[signature][hline]jan d.
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya abicim herşeyin bi yeri ve zamanı var..biri mod olunca açar bi sticky derki "NBA Efsaneleri"..e o zaman herkes oraya yazar yorumda bulunur vs..şimdi bende gidip t-mac'in attığı 63 sayıyı mı açayım?bu bir.. ikincisi yinede özür dilerim. Belki sen kötü bir niyetle açmadın bunu..ama bazı arkadaşlar kendi takımları için bile topic açmakta yani bu yüzden biraz agresifleşiyorum..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 tamam sende haklısında biraz daha kibar sende bunları söyledin zaten no problem =][signature][hline]jan d.
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 madem açtın konuya bir de yorum yapayım ehhe.. arada açın nbaTV gösteriyor o maçı..yanlız dikkat edin o maçta çok fazla serbest atış atıyor jordan..şimdi sayısını hatırlamıyorum ama hidayet'in bi maçta attığı sayılardan fazla serbest atış atıyor ehehe..ama onun dışında zaten benim neyime jordan'ı sorgulamak:)bi de ne olursa olsun bu bahane değil.bir rookie olarak 63 sayı bir daha gelmez kimseden diyorum.. edit:bi aşağıdaki post için buraya yazayım fazla post olmasın..sen de haklısın nukem valla da işte dayanamıyorum yani..hayatta en önem verdiğim 2-3 şeyden biridir basketbol ve bir bölüm açıldı diye çok sevindim fakat hevesim kursağımda kaldı..işte böyle..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. [Bu mesaj Gilean tarafından 06 Şubat 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Gilean tarafından 06 Şubat 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Adama bo$una efsane denilmiyor herhalde[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | [b]Anti-b
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 aban çıkama said: Cheester, 05 Şubat 2005 20:16 tarihinde laf etmiş: ...ilk tur ikinci macınından sonra kasmak da bi yere kadar...[signature][hline]En refresh | Rakipsiz
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben sadece L.Bird un yapmıs oldugu acıklamayı dile getirmeyi calıstım...[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa
Razu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Nukem_Verite, 06 Şubat 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Bende şu anda memnun değilim basketbol bölümünün gidişatından ama bunu bu şekilde dile getirirseniz mod meraklısı ezik kenk gibi gözüküyosunuz.(öylesiniz demiyorum no offence) O yüzden düzenci kenkler sessiz kalsın bence.Sadece bi uyarı millet takılsın kaos ortamı hüküm sürsün :) Mod kim olursa düzene sokar zaten. anarşist misin?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 mj o zaman rookie diildiki *1983 84 sezonunda draft edildi
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben de öyle biliyordum da topici açan herhalde bilmişte açmıştır diye birşey demedim ehe[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: raingman40, 07 Şubat 2005 13:31 tarihinde demiş ki: mj o zaman rookie diildiki *1983 84 sezonunda draft edildi 85 86 ,kinci rookie donemini yasıodu...[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ona sophomore diyoruz biz nba dilinde[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 O maçı izledim ben 1 ay kadar önce verdi NBATV. Anlatanların MJ'e youngster demesini çok yadırgamıştım. O maçtaki basketbolcu tipi iyiki kariyeri boyunca devam etmedi, son derece bencil, her topu isteyen, asla pas vermeyen ne pahasına olursa olsun potayla oynayan ama dblteam ile durdurulamayan bir çaylak vardı sahada. Benzer bir maç da Pat Ewing'in rookie sezonunda izledim. Ona da promising youngster dedi anlatanlar ve mentalite ayniydi. Bencil ve zorlayan.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Öne çıkan mesajlar