Satoshie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ben bunu fazladan getirtmistim kullanmadim, paketi bile acilmadi!!!! ihtiyaci olan varsa vericem . 19.99+29.99 (shipping) bana maliyeti ben 30 euro ya devretmek istiyorum . pazarlık da yapariz.[signature][hline]Su çok güzel...Gelsene....
SavagE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sadece toa sa pahalı, şuanda account 20 dolar zaten[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Satoshie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Fakat shiiping eklendiginde 50 doalra turkiyeye geliyo o sebebten ben 25 euro ya satmayi dusunuyorum eger ilgilenen varsa eger biria lmak istiyosa anında activation codeu yollarim[signature][hline]Su çok güzel...Gelsene....
Öne çıkan mesajlar