pontipati Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Selam, bir tane wordpress hesabım var 3 tane de blog bağlı ona. Bir tanesini diğerine taşımaya çalışıyordum, taşımaya çalıştığım blogu sildim ve geri getiremiyorum sdf Siteye gitmeye çalışınca "... is no longer available. The author deleted this website" yazıyor. Ne yapmam lazım, hiç aşina değilim Wordpress'e. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Birkaç yerde sildiğin zaman o adres tamamen gider diyor. Bir yolu yok mu acaba çok saçma bir olay yoksa bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Niye sacma silmissin iste geri gelmesini istesen silmezsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Yani sildikten sonra 0 olarak niye açamayım ki o saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Hosting firmasıyla görüşürsen yedekleri var onlarda yakın tarihlerde alınmış 1-2 yedekleri oluyor. Senin yerine recovery yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Mail at wordpress e bi yolu varsa hallolur burdan zor. Ben de bir daha acilmadigini duynustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Ne yazık ki geri getirmenin bir yolu yok. Fakat eğer şanslıysan archive siteni yedeklemiştir ve blogunu eski adı ile açıp tekrar tüm post'ları girerek bir nebze olsun toparlayabilirsin sistemi. Geçmiş olsun ve kolay gelsin. pontipati said: Selam, bir tane wordpress hesabım var 3 tane de blog bağlı ona. Bir tanesini diğerine taşımaya çalışıyordum, taşımaya çalıştığım blogu sildim ve geri getiremiyorum sdf Siteye gitmeye çalışınca "... is no longer available. The author deleted this website" yazıyor. Ne yapmam lazım, hiç aşina değilim Wordpress'e. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar