Reamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Evt biraz aptallık ettim ve bu işi son zamana bıraktım siparişi daha vermedim. Ideefixe'den cuma günü vermiştim ama parayı yatırana kadar oyunu kaldırmışlar. Sendit'te gitmiş.Avaturk'te kalmış ama avaturk ne zaman getirir bilmiorum. Şuanda sipariş veripte release date ile herkes ile aynı anda oyuna alabilceğim site biliyorsanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Yok öyle bir site. Ancak yurt dışından tanıdığa yollatırsın o sana cd key yollar. 1 hafta beklerim diyorsan www.sendit.com[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hepsiburada.com'da hala 11 görünüyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Senditte not available durumda oyun. Hepsiburada.com'da da oyunu göremedim. Geç olsun güç olsun ama sipariş verebilceğim rahat bir site olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ben daha dün verdim ya, yuh sonuncuuy ben mi aldım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hepsiburada nerde abi bulamadım[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Seru, 08 Şubat 2005 01:27 tarihinde demiş ki: Ben daha dün verdim ya, yuh sonuncuyu ben mi aldım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hepsiburada'da buldum. Ordan vericem sipariş sanırsam umarım oyun elime geçer geçte olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 nerde buldun link atarmısın ben bulamadım bilgisayar oyunlarını çocuk bölümüne atan zihniyete koim hepsiburada no1[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hiç kimse denedimi bilmiyorum. güvenilirliğide nasıl bilmem bir bilen varsa sölesin bende öğrenmiş olurum :) www.gameloaded.co.uk den bu gün siparişi verdim. dua ediyorum sorunsuz getirsinler diye. yaklaşık 27 pound tuttu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Linderoth ön siparişleri gir orda var oyun başka bi yerde yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tamam buldum 11de stokta olcak diyor bunlarda diğerleri gibi yazış cıkmaz işallah biriside akıl edip kendı çabası ile getırmıyor ulan adamlara para kazandırcaz istemiyorlar zaten blizzardın tr temsilcisi bomba sonra da trde neden orjınal oyun satılmıyor deniyor lan varda biz almıyoruz sankı[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 gameloaded dan benım arkadaslarım daha önce oyun almıştı[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 EE nerde bu olay ?? hepsıburdada nerde abı bulamıyom ?? lınk verırsenız sevınırım hemen onlarıda arayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar