Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Los Angeles Lakers & Houston Rockets

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
of manyak bir mactı ama uncla oyle deme lamaar odom'un muthis oyunu karsısında kimse duramadı bence nba'in en iyi pivotlarından biri lakersa yazık oldu houston'ı tutmama ragmen soluyorum macın hakkı son periyottaki muthıs oyunuyla lakers'ın ve lamaar odom'un du.[signature][hline]cok yakısıklı biriyim!!!!
Mesaj tarihi:
son periyod lakers'ın hakkıydı bencede ama oyunun genelinde houston'ın hakkıydı kimse bu kadar zorlayacağını beklemiyodu sanırım.[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
said:
-Melancholy-, 07 Şubat 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
cook'un eli titremese son şut girerdi. orda gözlerim horry'i aradi valla..

aman aman ağzını ayrı aç:)az mı yıkıldım o horry yüzünden..hele bi de SAC'a attığı 3lük hala gözümün önünde..gecenin bi saati(gerçi sabah olmuştu artık:D) bağıra bağıra televizyona girişmiştim eheh..hem hatırlıyorum aynı gün Türkiye-Brezilya dünya kupası maçı vardı. onda da yenilmiştik..iğrenç bi gündü[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
said:
freedomcomeback, 07 Şubat 2005 01:22 tarihinde demiş ki:
lamaar odom cok iyi oynadı ya adam ilk devrede 1 sayı attı 2. devrede costu vahiy filan geldi devre arası herhalde

lol wahiy mi geldi? ilham filan olmasın...:D gece gece saçmalıorum yine pöff[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
FC Barcelona
Şampiyon Fenerbahçe
Mesaj tarihi:
ya o ne sügüzel maçtı ole.Lakers kastı ama hele o son dakkada Luc Bowen mıdır nedir adını tam bilmiyorum nasıl kaçırdı elinden aptal herif de sondan bi önceki hücumda ztn şut seçimi de çok kötüydü belki lakers eskisi gibi olsa bu maçı alırdı bence..[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
ya bak şöyle diyim..eğer kobe oynasaydı maçta hiç dalga geçmicekti houston ve t-mac ve yine yenecekti housnton bence..fakat eski senelerdeki lakers yenerdi..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
ya beklemediğim kadar güzel oldu maç
inanılmaz tempolu ..
bi ara houston farkı açtı ama 4.çeyrek lakers baya coştu

ama houston kazandı güzel oldu[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
lakers ı ilk defa bu kadar kötü gördüm üzüldüm:(
kobe geri kobe yi geri istioruz
t-mac süper süper tek kelimeyle....[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
  • Yeni Oluştur...