s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 arkadaşlar daha demin abyssden salamander staff çıktı kaça gider ???? bilen varsa cevap bekliyorum
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aresteysen su kadar ya da bu kara diyemem. o kadar oynak bir pazarı var ki ne desen durmuo ozellikle staff konusunda.Bu aralar ares pazarında salamander pek fazla yok elixir de bir artıs var zaten elemental viper hınca hınc dolu.bi pazar gez ona gore ortalama fiyat cek diyorum.bence en saglıklı en karlı olabilecein durum bu.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 saolasın kimsede salamander satmıyoki ya :D :D
vktk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya allah rızası için, din iman aşkına pazar yerinde açın şu konuları ya..
grelynx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 +1 i 5-6 m filandi[signature][hline]nick:Grry race:Human level:49 job:assasin rage is the only freedom left me... -gre lynx
taranta Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 +6 48 flame salamander 25-30 milyon dan satılıyor
cado Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bana ver :D[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
Öne çıkan mesajlar