Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 8 subatta kanal d de neredesin füruze saat 20.00 de.. izleyememistim izllicem fena diilmis...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Kanal D hakkaten muthıs bır cıkısta su hafta cok ızleyıcı sahıbı oldu[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hesapta salı günü two towers ı verceklerdı[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Onun da reklamını veriyorlar iyi bakmadım ama ya bir hafta arayla salı günü ya da aynı gün farklı saatler.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Truwan, 05 Şubat 2005 15:27 tarihinde demiş ki: Onun da reklamını veriyorlar iyi bakmadım ama ya bir hafta arayla salı günü ya da aynı gün farklı saatler. abi nerdesin firuzeyi 8 de vercekler film rahat reklamlarıyla 10:30 da biter en az tabii. artık biraz daha reklam reklam saat 11 i bulur. o saatten sonra da yüzüklerin efendisini verirlerse film zaten 3 saat küsür.maşallah. haddi ben izlerim de ufak çocuklar izleyemezler ben ona yanıyorum :([signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 pazar günüde vizontele tuuba war atv de... bütün sinemalari weridler nerdeyse yani...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Türk televizyonları costular bu sene ya :D gusel gusel dewam etsınner boyle[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Arkadaşlar yeni bir konu açarken açılan konuların başlıklarına dikkat edilmesi -imla kurallarına uygunluk, konuyu düzgün anlatabilme, v.s.- gerekliliğini tekrar hatırlatmak isterim. Filmimizin adı "Neredesin Firuze" Ha ayrıca: Özcan Deniz'in ben bu işin kralıyım filmi ben yarattım ben olmasam izlenmezdi, überim şeklindeki yaklaşımı nedeniyle sinemada gidipde filmi izlemedim, bakalım televizyonda görücez umarım.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darktower Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 valla sevindim izlicem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bu aksam saat 8 de...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben izlemiştim baya güzel siz fazla önemsemeyin özcan denizi falan o işin kralı Haluk bilginer'dir cem özer de baya iyi oynamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 haluk bilginer süper[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 izleyelim bakalım.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bu saat den sonra izlesen nolcak lol (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 basinda bi yeri kaciridm babam yuzunden ama simdi izliyorum super super usper gidememistim sinemada o cift sapli elektro gitar + saz olayi hasta etti beni hehe[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kaçırmışım başını ya pf :/[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kesmeseker Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tüh be kaçürdük ya simdi aklima geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sevdim ya .. demet akbağ ve haluk bilginer konuşturmuş şaşırtıcı biçimde özcan deniz de baya iyi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hiç beklemediğim kadar iyiydi. izlemediğime pişman oldum sinemada :/[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 daha önce izlememiştim gayet güzel filmmiş,tekrarını elbet verir yakında izlemeyenler izlesin bence bidahekine.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 filmin sonunu birisi öms veya spoiler olarak yazabilirmi reklamlardan kaçırdım hap filan içiyolar ondan sonra ne oldu sanırım son reklamdı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 [spo=filmin sonu]filmin sonunda firuzenin hayaleti gelip yataklarda farklı farklı yetrlerde yatan 5 kahramanın yüzleirni okşuyo falan, sonra haluk bilginer uyanıyo ölmemişim diyo, muhasebeci adamı uyandırıyo, teker teker uyanıyolr, ferhat uyanmıyo bi tek, onu uyandırmaya kasıyolar, ferhat rüyasında firuzeyi görüyo, uyanıyo ölmemişiz diye seivniyolar tekrar balığın adını hatırlamaya kasıyo haluk bilginer ferhat kendine gelirken yeni bir başlangıç yapıcaz falan diyo, adı da... neydi o blaık çarpan... diyo gözleri büyüyo, tam adını sölcek, sahne değişiyor, bir kağıdın üstünde vatoz kayıt diye bi damga basılıyo sonra da değişik gfaztelerde magazinlerde vatozun yükselişi, falan kahramanların özel hayatlarından kesitler koyuluyo bence süper bi filmdi[/spo][signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 en guzel soundtrack albumune sahip yerli film. filmin kendisi kadar basarili.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 spo için tşk.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar