Ytse Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Bu topigi yazdik die metalci karizmamiz sarsilcak bile olsa milleti bilinclendirmek lazim bole sesin benzeri yok, bu sese gore hatunda super bisi.. portishead ten sonra tek tutarim shivaree yiGone Too FarGoodnight Moon[Bu mesaj Ytse tarafından 05 January 2004 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 hemen hemen her parcasini severim shivareenin "vocal chick"e gelince o konuda emin diilim her resminde farkli cikiyo senin koydugun 2 resimde de oldugu gibi messeelaaaa ama o promo resmi cok guzel beyaz tenlilerin hastasiyimm :Pp[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 késinlikle hasta bir kadın.. biara 0rjinal cdsini bile almıştım.. altyapı müzikleri ve sesi ucuk.[hline]Im tasteless, there's beauty in strange places ...... who cares? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 chıtır olduu kesin bi de sesi de güzelse oy oy oy[hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 pek citir deil sanirim.. 25-30 yas arasi ama canafar bisi oldugu kesin, mp3leri indirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bi kac gun once random loop icinde denk gelince dikkat edip baya sasirmistim goodnight moon a neden daha once dikkat etmediime; simdi wow beta bitince tekrar baska seylere zaman ayirmaya basladim ve search edip bulunca baya sasirdim dogrusu :) baska tavsiye edeceginiz sarkisi/albumu vs var mi ben gnutella da search edip herseyini cekmeden once ? :P[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Linkler ölmüş :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 13 ay kusurden sonra normal o kadari :P[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ahah dikkat etmedim ona =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 abi hastasıyım.. hem sesine hemde kendisine..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bitek goodnight moonu biliodm bi iki yıl önce daa sonra da dinleme gereği duymamıştım :D[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar