_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bende duydumda dısarıya bakmaya üsendim ama daha sonra baktıgımda caddenin kenarında kardam adam yapan tipler vardı onları gördüm eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriticalObject Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: CrayTotem, 07 Şubat 2005 07:09 tarihinde demiş ki: Öncelikle İstanbuldan bildiriyim burda mütiş kar war.. Bütün gece durmaksızın yağdı hala yağıyor...Sahilde(Suadiye) dizime kadar gelen kar war.. hava durumunu sunduk iyi akşamlar efendim[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Kocaeli Üniversitesi Umuttepe kampüsü dağ başında bir yerde.İzmit merkezde yağmur yağarken orda tipi oluyo diyeyim siz anlayın.Kar sırasında yıldırım/şimşek olayı ordada olmuştu.Olağan birşey galiba.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: CrayTotem, 07 Şubat 2005 21:02 tarihinde demiş ki: Bi yandan nerden geldiği belli olmayan kız arkadaşım Umura laf atıcam diye bana sarhoşluk suçlaması atarak beni batırır... =))) İide onurcum yalan sölemiyoruz... O gün sarhoştun hemde zil zurna ve senin yüzünden güzelim poster gitmişti... heheheh aslında o günle ilgili daha çok şey anlatılır ama susıımm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: P_O_T_D_C, 08 Şubat 2005 07:18 tarihinde demiş ki: =))) İide onurcum yalan sölemiyoruz... O gün sarhoştun hemde zil zurna ve senin yüzünden güzelim poster gitmişti... heheheh aslında o günle ilgili daha çok şey anlatılır ama susıımm ;) Zahmet olmazsa..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 zahmet olcak cnm o kesin zor tutuorum kendimi valla... Konuya dönmek isterim ama istanbulda oturmuorum o yüsden bilemicem ama ankarada hava süper...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar