_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bende duydumda dısarıya bakmaya üsendim ama daha sonra baktıgımda caddenin kenarında kardam adam yapan tipler vardı onları gördüm eheh
CriticalObject Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: CrayTotem, 07 Şubat 2005 07:09 tarihinde demiş ki: Öncelikle İstanbuldan bildiriyim burda mütiş kar war.. Bütün gece durmaksızın yağdı hala yağıyor...Sahilde(Suadiye) dizime kadar gelen kar war.. hava durumunu sunduk iyi akşamlar efendim[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..
billur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Kocaeli Üniversitesi Umuttepe kampüsü dağ başında bir yerde.İzmit merkezde yağmur yağarken orda tipi oluyo diyeyim siz anlayın.Kar sırasında yıldırım/şimşek olayı ordada olmuştu.Olağan birşey galiba.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: CrayTotem, 07 Şubat 2005 21:02 tarihinde demiş ki: Bi yandan nerden geldiği belli olmayan kız arkadaşım Umura laf atıcam diye bana sarhoşluk suçlaması atarak beni batırır... =))) İide onurcum yalan sölemiyoruz... O gün sarhoştun hemde zil zurna ve senin yüzünden güzelim poster gitmişti... heheheh aslında o günle ilgili daha çok şey anlatılır ama susıımm ;)
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: P_O_T_D_C, 08 Şubat 2005 07:18 tarihinde demiş ki: =))) İide onurcum yalan sölemiyoruz... O gün sarhoştun hemde zil zurna ve senin yüzünden güzelim poster gitmişti... heheheh aslında o günle ilgili daha çok şey anlatılır ama susıımm ;) Zahmet olmazsa..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 zahmet olcak cnm o kesin zor tutuorum kendimi valla... Konuya dönmek isterim ama istanbulda oturmuorum o yüsden bilemicem ama ankarada hava süper...[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar