theCio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Soğuk hava yüzünden oluyo o yıldırımlar[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Head, 07 Şubat 2005 10:44 tarihinde demiş ki: deprem olcak deprem vala hosuma gtti bu msj:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 GEce 2 gibi gördüm ben çok baba dvd izliyodum 1 anda masmavi oldu hertaraf, zaten ışıklard akapali moda girmişim iyi tirstim :P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Öncelikle biz suadiye tarafından bahsediyoruz..Sen 4.Levent arada yaklasIk 35 - 40 kilometre bir mesafe var...Sizin orda küçük şimşekler çakıpda bu tarafta gözükmemiş olma olasılığı var... Arkadaş ben Tüccarbaşı nda oturuyorum..16 katlı bir apartmanın 15. katında.. Gece saat 4 - 5 arası gökyüzünün aydınlığını göremedim ama bir gök gürledi.... Şöyle söyliyim nası gürlediğini anlayın.. Böyle Dünya bir sağa sola yalpalamaya başladı..Ayakta duramıyodum sonra da kulaklar bi güzel çınladı..ööyle gürledi...Gerçi bizim tepemizde falan olduysa olay ondan olmuş olabilir..Veya apartman yüksek olduğu için sesi kırabilecek birşey yok..Ses buraya doğrudan ulaşıyo ondanda olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Lölöye hayır.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hepiniz kafayı bulmuşsunuz hiç şimşek felan çakmadı halüsinasyon görmüşsünüz.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yanlışın var execrable.. o bigbang'di[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 souk havayla ne alaksı war abe yıldırım ıkı bulutun çarpışmasıyla falam olmuyomuydu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 AbartI yok..Ayrıca o anlattıklarIm aşırı yüksek sese maruz kalındaığında oluşan semptomlardır.. Hatta CounterSTrike da ki o flashbang lerin çalışma sistemi budur...Işık da ayrıca kör eder oradaki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Kültür fışkırıyor yarabbi.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Tbii ya faydalanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: ExecrabLe, 07 Şubat 2005 13:20 tarihinde demiş ki: Tbii ya faydalanın... 0-6 yaşa hitap ettiğini p.s olarak belirtmeliydin.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 levent teki yıldırımı ben küçükçekmeceden nası duydum yaw? burda da öyle hayvansı bişi çaktı, düştü artık nolduysa[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tabi aloneheart pardon.. Sana hitap ediodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: ExecrabLe, 07 Şubat 2005 15:51 tarihinde demiş ki: tabi aloneheart pardon.. Sana hitap ediodum.. 0-6 yaş olduğunu da belirtmeliydin.. ÇELİK AYNA![signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Gökten zebir le inip, hiç yoktan olay çıkarıp 0-6 yaş yorumu yapan sen değilmisin hoca? Üstüne daha ne yourm yapiim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kar yağarken şimşek görmek insanın kendine yakışanı giymesidir.(e oha!:P) ben de 1 tane gördüm bu arada..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: fizban, 07 Şubat 2005 16:05 tarihinde demiş ki: şenesenevler [üstbostancı] de 1 kere çaktı şimşek valla. ve öyle bi çaktı ki ben dotada panikledim öldüm ehueh. dominating im vardı o sırada. Gay Bathorye gidip cdleri alıcaktım bugün. Herifi 250 kere aradım uyanmadı. O kadar ara uyanırım dedi. Çaldıra çaldıra şarjı bitti herifin telefonunun en sonunda. Şimdide ben uyuyacam hadi bakalım.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Alexi_Septimus, 07 Şubat 2005 11:01 tarihinde demiş ki: Bi de birinin sevgilisi var, stüdyolardan konser afişi çalan. Çirkef böyle. Piercingi falanda vardı sanırsam. Çaldımda ne işe yaradı umur... Onur o gün sarhoş olmasaydı o poster şuanda odamda asılı olcaktı hühühü Onurun peşinde koşturmaktan posteri nereye koyduumu unuttum... sonrasını biliosun ztn =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Lan? OHA... Kızım snn bu forumlarda ne işin war? Lan Umur öldürcem seni... Ulan!!! YILDIRIM DİYORUM YILDIRIM NOLUYO LAN BURDA KİŞİSEL HAYATIMA OSURDUNUZ... Delircem lan Umur, ayşegül 2 nizide doğrıycam... Delirttiniz adamı... huleleleleuyaaa[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: voic3, 07 Şubat 2005 15:57 tarihinde demiş ki: x-files bittikden kısa bir süre sonra oldu, pencere arkamda bir an ışık geldi ''lan noluo hasiktir kaçın'' tepkisi verirken yıldırım sesi geldi rahatladım. ama hala neden çaktıgına anlam veremedim. harbi lan , bide uçakta olsaydım tam ambiyans olurdu.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ne garip topic bu be... Bi yanda 1 grup 0-6 yaş muhabbeti yapar... Bi yandan gay bir grup kendileri gibi benide gay sanıp itiraf atar... Bi yandan gay king Umur beni batırır... Bi yandan nerden geldiği belli olmayan kız arkadaşım Umura laf atıcam diye bana sarhoşluk suçlaması atarak beni batırır... Bi yandan Allaha şükür küçük bir grup asıl konuyu tartışıyo...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hala tipi war burda dun sabahtan beri de durmuyor (hic durmadi) burda kar kalinligi 30 cm bizim sokak buz tuttu ne araba girebilyor ne araba cikabiliyor... ha bu arada carsambanın tatil olmasi yarın ogleden sonra belli olacakmis zaten boyle devam ederse kapanir yani... birde burasi dedigim Fener yolu / kalamis:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ben ölü uykusundaydım bişey duymadım (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Yıldırım felam düştüğü yok arkadaşlar nerden çıkarıyorsunuz Ben günlük rutin büyücülük denemelerimi yapıyordum yanlışlıkla Sulfur u biraz fazla kaçırdım o yüzden öle oldu ama o gun gelecek tüm günler böle ısıcak ısıcak olacak :) Yapacam o büyüyü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar