cunyir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Dancın keylerle, kekler ne işe yarar bu oyunda ? 5 abyss almıştım tüm paramla 1m verdim, 5 çeşit kek çıktı hiç bir işe yaramıyormu bu meretler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Dungeon keyler (sayısını yanlış hatırlamıyorsam) 12. kattan yukarı çıkmak için kullanılıyor. (Burning skeleton ve üstleri) Cakeler ise çeşidine göre hp veya mp'ni yükseltiyor. Cakeler bi işe yaramıyor yani. Ama dungeon keyler şahsen benim çok işime yarıyor. Birde forumun bi yerinde, dungeon keylerin abyssin alt katlarına gitmek için kullanıldığını okumuştum. Hiç denemedim. Bilen biri anlatır.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yahu nedir bu harbiden en az yuzlerce dungeon key ve green pearl var elimde. her cave leecher'dan en az 1 tane cikiyor biktim be. @fatih: peki green pearl'i nasil kullanacagiz? bi halta yaramiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 12den asagı inerken(12idi sanırım) mantık olarak her katta 1 yaratık oldurup dungeon keyi cıkararak bir alt kata inmek gibi güzel bir düsünce ile yapmıslar ama kat degistirince 100tanede olsa gidiyo. Dolayısıyla ayırma yöntemini kullanıcan./merchant 1-1-1 Lvl 50 üstü degilse bosver zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Kirpi o dediğin olayı ben bi türlü anlayamadım. Düzgün bi açıklaması olan yazı varsa bi söylesene. Eğer yoksa bi başlık açıp yazsana.. :hmm:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 YAni diyor ki 100 tane de dungeon key olsa bi kat indiinde hepsi gidiyor. dooru mu annadım?[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Hangisini :) Abi simdi normalde diyelim 12.kattasın(katlar aşagı doğru gidiyo,girdigimizde yüzeydeyiz:) ) 13.kata gitmen icin,aslında 12.katta bir iki bisey kesip(burningskeleton)icinden dungeon key cıkarıp 13 e inmen tasarlanmıs,ama olmamıs heralde.Cantada keyler üst üsteyse hepsi gidiyor. Napıyorsunuz. 10.katta arkadasın cantasındaki keyleri merchant acıp 1 er 1 er ayırarak satıyor,atıyorum 1 gp deger veriyor,10 tane key satıyor 1 er gpden.sen o keyleri 1 er 1 er aldıgında cantanda birlesmiyor.Gob part-abyss gem gibi.(bankada birlesiyor). Dolayısıyla cantada ayrı ayrı 10 tane key oluyor.Bu sefer her katta bir tane key gidiyor.Sende 20.kata iniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Yok ben onu demiodum. Bi yerde okudum. Giriş katın daha aşağısınamı gidiliyormuş neymiş? Ben burning keserken kaç kere indim çıktım potslar için. Inventorydeki keyler hiç gitmedi?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bu arada dungeon'ı apartman olarak düşünmeyin. 20 kat aşağı doğru gidiyor. Yukarı doğru diil. yani siz 20. kata iniyonuz. Oyunda da çok arkadaşla iddialaştım bu konuda. HAzır konu açılmışken söliim. :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 İşte giriş zaten 1.kat, 2.kat yukarıda değil aslında aşağıda.Below = alt.Başka şeydenmi bahsediyosun,anlaşamadık : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet aynısını söyledim ben de... Ya yukarısı , aşağısı muhabbeti açılınca söyleyeyim dedim. seninle bi ilgisi yok yani :)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bende sana demedim zaten Fatih e dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Kördüğüm oldum.. Bi resetliyim kendimi. Ben başka bişi dedimdi bu neyin cevabı şimdi? :) Ben diomki 12. kattan sonra (aşağı yada yukarı neyse ne) 11,10.... katlara gittimmiydi sonra tekrar 13. kata çıktımmıydı dungeon keylerim aynen duruo. sadece 1 tanesi harcanıo dedimdi. O merchant olayı ne için dedimdi.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 13e inersin belki ama 14e inemezsin key olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Peki bu key off hell in farkı ne?[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 45 Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hell dungeon a gecmek icin kullanılıyor ama server da hell dungeon aktif degil.[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 rice cake ler ise yaramıyor diyen kim ? cantanda 100 200 tane rice cake olcak (hp dolduran ve large) delaysız olarak hp basıcaksın. Tek 1 vurusta olmedigin surece cz de olmezsin. Ben rice cake le human town a girip adam kestim bea ne diosun :) tum guardlar bana calısıodu[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 100-200 tane olan herşey bi işe yarar :) Ben 10-15 tanesinden bahsediyorum :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 10 15 tane kekle borekci dukkanı acıp hergun 10 15 tane koyarsan sarıyer borekcisi gibi un yapmanı saglayabilir :)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar